Arkiverede opslag

WTA - Afstemningen er i gang - KLIK HER

HASTER - FEST STATISTER SØGES TIL LOWBUDGET SPILLEFILM/ KBH


dask nyhed

HASTER - FEST STATISTER SØGES TIL LOWBUDGET SPILLEFILM/ KBH

Deadline inden d. 27. september 2024

HASTER - FEST STATISTER SØGES TIL LOWBUDGET SPILLEFILM/ KBH

Til en dansk SPILLEFILM produceret af WinTheDay søges der statister til stor festscene d. 27. september!

ALLE statister fra DASK-online vil blive krediteret i rulleteksterne!

Projektet omhandler et digitalt "Bank StartUp" som frem mod et opkøb for flere hundrede millioner kroner, skal holde ÅRETS FEST – en aften fyldt med sjov, flotte skud, magiske scener og en vanvittig fest, som aldrig set i danske film !

Vi søger derfor festglade mennesker i alderen 18-50 år, som har mod på at deltage til et brag af en optagelsesdag d.27 september fra 22:30 - 24:00 i indre København, tæt ved Kongens Nytorv.

Projektet er blevet iværksat enormt lavbudget, så det er derfor med frivillig deltagelse og uden økonomisk dække. Trods dette er hele "Main castet" proppet med etablerede og kendte skuespillernavne, som også er medvirkende til at vi ser med kæmpe potentiale for projektets tilstedeværelse på det store lærred. Som statist får man dog kreditering i filmens rulletekster.

Optagelserne foregår kontrolleret indendørs, og medbragt ALKOHOL er fuldkommen forbudt under optagelserne!

Aftenen er under titlen "Kostume fest". Dog er det enormt vigtigt, at man ikke møder op i "CopyRight" kostumer såsom Spider-Man eller Darth Vader. Har man ikke selv et kostume liggende, er fest farver, pallietter, jakkesæt eller kjole selvfølgelig meget velkommen!!!

Vi håber, du vil tage imod denne enestående mulighed for at skinne på det store lærred sammen med os og andre store skuespillere og kendisser, dertil vil du også være med til at skabe en legendarisk aften!



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


456 Sidevisninger