Arkiverede opslag

Hvorfor kommer du ikke i job? Her er løsningen!


dask nyhed

Hvorfor kommer du ikke i job? Her er løsningen!

Deadline inden d. 1. januar 2022

Hvorfor kommer du ikke i job? Her er løsningen!

Vi har snart 29.000 profiler, men skaffer KUN ca. 7000-9000 direkte jobs om året. Altså en 20.000 der aldrig kommer i nærheden af jobbet??! Tankevækkende, ikke sandt.

Men vi kender faktisk godt årsagen til hvorfor. Vi har eksisteret i 19 år og har beskæftiget os med det hver dag... næsten.

Hvis du er interesseret i at vide hvorfor og hvad du skal gøre anderledes, så læs med og lyt som det første og ændre derefter adfærd. Det er nemlig ikke nok at lytte og nikke, der skal handles på det. Allerede her er der mange der falder fra... men det er dit held at andre alligevel ikke gider ;-)

Hvorfor kommer du ikke i job?

Hvorfor er der ikke nogen der ringer til mig med job?
Hvorfor kommer der aldrig opslag, der matcher mig... min type og mine kvaliteter?
Hvorfor vælges jeg ikke ud når jeg søger opslag på DASK-online, og på facebook?


Det hårde og kontante svar er:

Du passer ikke til rollen...
Du opdatere og passer ikke din profil...
Du søger de forkerte opslag... og søger på forkert grundlag
Du dygtiggøre dig ikke...
Du netværker helt forkert

Her er løsningen

At du ikke passer til rollen, kan du i udgangspunktet ikke gøre så meget ved. Men med tiden vil du opleve, at rollerne bliver skrevet direkte til dig! WTF??

Din profil skal opdateres "Rigtigt". Langt de fleste gør det helt forkert, fordi de ikke gør sig tanker og refleksioner om hvad det er de signalere når de skriver som de gør. Sæt dig derfor ind i, hvordan man opsætter sit CV og gør profilen læsevenlig. Hvordan du linker og henviser til videoer, hjemmeside og evt. sociale medier...

Søg kun opslag der passer din profil. Er du kvinde i 20erne, virker det ikke at søge job hvor der findes kvinder i 50erne... og du kan være ret sikker på at de nok ikke ringer en anden gang, til et andet job? Vi oplever det meget tit, og det har den direkte modsatte signalværdi. Lad være...!

Mange undre sig over hvorfor det faktisk også er de samme der går fra kortfilm til kortfilm til reklamefilm mv. De er dygtige. De dygtiggøre sig og er opsøgende på at dygtiggøre sig. De er altså ikke kun "Rigtige" til rollen, men de er også kvalificerede til rollen.

I din desperation efter job, netværker du helt forkert. Søger de forkerte opslag, henvender dig uopfordret til de forkerte mennesker og søger på alt. Din overiver giver det modsatte resultat. Hvis din opfattelse af netværk er at få et større netværk, er du gået forkert i byen. Det handler om at pleje og værne om det netværk du i forvejen har. Så vil du opleve at dit netværk faktisk bliver større.


Svar på Løsningen

Vi har udviklet et koncept, hvor du passer til rollen. Hvor kan dygtiggøre dig og hvor dit netværk blomstre helt automatisk. Vi kalder det Kort&Godt.

Skab dit eget job, med dit eksisterende netværk... mens du venter!

Mulighederne er lige foran dig, men det handler om at forstå hvordan man griber dem.

Gør det, vis os og hele verden at du er aktiv og tager initiativ



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


894 Sidevisninger