Casting: Tak for dit fremmøde igår til castingen


dask nyhed

Tak for dit fremmøde igår til castingen

Deadline inden d. 1. januar 2019

Sådan gør du fremadrettet

Følg denne anvisning slavisk og du er i sikker havn ;-)

Tak for dit fremmøde,

Det har en kæmpe signalværdi for mig at du møder op i egen høje person, det håber jeg at kunne belønne på den ene eller anden vis de næste par måneder.

Nu skal du logge på din profil og under "Rediger profil", få din profil opdateret med tekst og billeder. Gør det fra en computer, da det giver dig det bedste overblik.

Spillefilmen "Omvej"
Er du mellem 15-19 år, skal du ansøge opslaget som du finder under "castings" (helt i bunden i rækken af opslag) når du er logget ind. I bunden af opslaget har jeg givet dig gratis adgang til at ansøge via vores CastSelvsystem. Der er anvisninger om hvordan du ansøger i bunden af opslaget. Alt du til en start skal gøre er at lave en præsentationsvideo ;-)

Skal du i betragtning skal du have lavet din video samt indsendt, senest søndag aften klokken 23.59... ellers er det ikke længere gratis for dig!


Kortfilm Fra medievidenskab
Ganske som med "Omvej" har jeg åbnet op for CastSelvsystemet for dig til slutningen af søndag. Du finder også her opslaget i kategorien "castings". ALLE fremmødte uanset alder kan søge disse produktioner helt gratis indtil søndag ;-)

Få det gjort, det er en gudeoplevelse at medvirke i ;-)


KLIMA-Valg-Filmene
Ja, at skabe sine egne projekter er langt mere værdifuldt end mange tror, men ikke alle har modet til det. Men her via vores konkurrencen giver vi dig en konkret mulighed. Læs om det og tag stilling til om dette projekt er noget for dig "Under castings", eller kan du producere dit eget skjulte kamera, kortfilm eller musikvideo... Mulighederne er mange ;-)


DNA - Skuespilleruddannelsen (Ikke serien)
Jeg løftede kort sløret for vores skuespilleruddannelse her på DASK-online. Du kan læse mere om denne uddannelse, hvis du har ambitioner om at gå skuespillervejen, under "Kurser" (Helt i bunden af række af opslag) Vores tilmelding her lukker også søndag aften. - Skriv endelig hvis du har spørgsmål!


DNA Serien
I skrivende stund har jeg ikke et konkret opslag du kan ansøge, men jeg sender dig en SMS som jeg har gjort nu, når jeg slår noget op. Du er den første der får besked ,-)

Til serien søger jeg fortsat!

Ca. 3 mdr. gammel spædbarn
Labrador som politihund
Og nogle der kan surfe rigtigt ;-)

Kender du nogen kan de sende mig en mail direkte til: info@dask-online.dk ;-)

Kender du andre som kunne tænke sig at medvirke i DNA Tv serien, kan de oprette en profil som dig. MEN, de kan ikke få din status som førsteprioritet. Men de kan melde sig som alle andre ;-)

Håber du griber de bolde der kastes op her, så skal der nok ske noget

Facebook!?
TIP: Er du på facebook, anbefaler jeg at du tilmelder dig vores facebookgruppe, som vi linker til via facebookikonet her fra siden ;-)

Mange tak,Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder