Casting: Mand af Japansk afstamning søges til ambitiøs kortfilm, Sjælland


dask nyhed

Mand af Japansk afstamning søges til ambitiøs kortfilm, Sjælland

Deadline inden d. 8. maj 2019

SKUESPILLER SØGES TIL KORTFILMEN — FOTOGRAFIETS Ø (PICTURE OF AN ISLAND)

Vi søger en mand af japansk afstamning, i alderen 30-70. Behøves ikke at kunne tale dansk (I sa? fald laves en japansk oversættelse af dialog). Erfaring er ligegyldigt.

Nogen du kender??

Optagelser:
10 - 19 Maj
Optagelserne finder sted i Virum.

Læseprøver og andet forberedelse finder ogsa? sted i Storkøbenhavn.

Om projektet:
Vi er et passioneret filmhold af unge nye filmskabere, der er ga?et sammen om at lave kortfilmen, Fotografiets Ø. Da filmen ikke har modtaget støtte endnu, arbejder vi alle gratis. Vi kan derfor ikke lige nu tilbyde løn, men skulle vi fa? støtte til filmen, er vores ma?l, at dette skal ga? til alle skuespillere og hold!

Synopsis:
Efter Askes forældre rejser til udlandet for at pleje deres karriere, sta?r han tilbage som ansvarlig for hans barndomshjem fyldt af minder, intimiderende dyre møbler og en krybende ensomhed. I husets ubeboede underetage findes Askes konfronterende frygt for fortiden, og han flygter skræmt ud i den omkringliggende natur for drømme om en bedre fremtid i Japan. Her møder Aske den japanske mand, Hayate, som presser ham ud i et værgeforhold der leder ham tilbage til husets rammer. Som deres forhold udvikles i huset, manifesterer Askes fortid sig som en sygdom inden i ham, hvorpa? Hayate tager rollen som Askes værge. Gennem Askes sygdomsforløb drømmer de sammen om en flugt til en vestlig forsta?else af Japan, afspejlet i en imaginær ø i det Japanske hav. Da Askes sygdom forværres beslutter de sig for at flygte fra huset og drager ud i skoven for at planlægge deres afrejse ud pa? den omkringliggende skovsø, for at finde deres imaginære ø.

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder