Andet: Mette Veronica er stjerne - også på DASK-online/ Historier fra virkeligheden


dask nyhed

Mette Veronica er stjerne - også på DASK-online/ Historier fra virkeligheden

Deadline inden d. 1. januar 2022

Historier fra virkeligheden Mette Veronica er stjerne - også på DASK-online

Mette Veronica Jensen er navnet, hun er blot 14 år og sidder og venter på at komme til casting på spillefilmen “Solopgang”. Året er 2001 og Århus produktionsskole er proppet med unge mennesker som hende. Hun skuler sig omkring og tænker, hvad er sandsynligheden lige!!

Den er lille, altså sandsynligheden.

Unge piger med skuespillerdrømme, dem er der mange af. Det er bare ikke drømmerne der får rollerne, det gør dem med tæft. Og Mette Veronica har tæft, men hun lander ikke rollen. Går ikke engang videre… Inden hun forlader stedet melder hun sig ind i DASK, med håb om mere… eller noget andet.

Jeg tager telefonen og ringer Mette op her 18 år senere, hun svare ikke. Det havde jeg nok heller ikke regnet med, for Mette Veronica er sikkert ikke hjemme i Aalborg, men er på farten i udlandet, på alverdens scener. Mette laver musik og turnere verden tyndt og har haft et gennembrud med sin musik i USA og Asien, ja og måske kan du huske hende fra melodunte Grand prix?

Telefonen ringer hos mig og det er Mette. “Heej”, lyder det på godt nordjysk… er lige i pladestudie og indspille, så jeg nåde den ik!

Vores snak falder på gamle minder og tidligere casting hvor jeg har haft Mette inde, og jooo Mette har skam landet roller, for hun har tæft. Mette var sågar den første spiller som landede en rolle i en reklamefilm direkte via CastSelv.

Scenen er atter sat og hun er på vej til London. Jeg spørger hende om hvornår hun startede i DASK. Hun famler lidt, uh det må være… Jeg hjælper hende på vej og vi lander på castingen tilbage i 2001. Vi bliver enige om at det jo er vanvittigt. Dels det der er sket for Mette gennem årene, men jo også som DASK har udviklet sig.

Jeg spørger hende hvorfor hun har holdt ved så længe, nu hendes karriere i bogstavligste forstand rocker for vildt på andre typer scener end dem jeg præsentere. “fordi du ringer, og altid svare så ærligt og hurtigt når jeg skriver også er det jo fedt at vide at man har en der snakker ens sag. Jeg laver jo stadig ting til film og tv, lige om lidt nok også i LA… også siger jeg, tag den med min agent”.

Hvad er sandsynligheden lige, hvis man vil ende som Mette. Lille, men hvis man har tæft er den stor. For det er kun de færreste der har tæft!

Vi er glade for at have haft Mette med i alle de år, og ser frem til at følge hendes karriere fremadrettet

Tak,

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


285 Sidevisninger