Andet: Denmark - International spillefilm med DASK folk i roller og som statister


dask nyhed

Denmark - International spillefilm med DASK folk i roller og som statister

Deadline inden d. 1. januar 2022

Denmark - International spillefilm med DASK folk i roller og som statister

Længe ventet, kan vi fortælle til vores mange medvirkende i Esbjerg at filmen endelig er på vej. Vi har også ventet i ca. 18 måneder uden at vide noget. Man fik faktisk på fornemmelsen at den nok aldrig blev... Men nu er den kommet. Altså Traileren og den kan du se her, med masser af stumper fra optagelserne i Esbjerg

Se den ved at klikke her

Vi kender dog ikke nogen officiel premieredato men skal præsenteres for en række filmopkøbere i Cannes... Kunne godt være en af årsagerne til at filmen har ladet vente på sig, da det skal times ind i en mere kompleks sammenhæng

Historien
Vi har gennem vores 20 år her på DASK-online haft mange oplevelser med internationale produktioner, men denne er lidt speciel af flere årsager.

Dels fordi vi havde en dobbeltrolle da vi både castede børneskuespillerne (CastSelv) og fandt statisterne, men måske ligeså meget, at nogle af de produktionsfolk som producerede filmen også var involveret i den Star Wars Film, hvor vi sendte en masse danskere til casting til. Filmverden er lille også i udlandet.

Vores statister blev heller ikke bare klædt på af nogle tilfældige kostymefolk, men også de klædte statister og skuespillere på i Game of Thrones og James Bond... Selv på den front kan man blive "Starstrucked"

Sidst med ikke mindst, så fik vi præsenteret vores CastSelvsystem for vores Engelske instruktør "Adrian Shergold", som var begejstret over at vi kunne lave så effektiv en casting. "Thats not how it work in England, not even with selftapes. Your system is brilliant". Men det vidste vi nu godt ;-)

... Og vi videreudvikler stadig på vores CastSelvsystem ;-)Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


268 Sidevisninger