Andet: Historier fra virkeligheden/ Sangen om Yvonne


dask nyhed

Historier fra virkeligheden/ Sangen om Yvonne

Deadline inden d. 1. januar 2022

Historier fra virkeligheden/ Sangen om Yvonne

Det er sådan med sange, at de kan synges med forskellige stemmer og tonelejer, med forskelligt arrangement og instrumenter samtidigt med at teksten er flertydig. Alt det der står mellem linierne.

Mange forsøger at skrive/ konstruere et hit, men det kan man langt hen ad vejen bare ikke lige gøre. Enten så er det der, ellers er det der ikke

Her er sangen om Yvonne… Yvonne Andersen, et hit. Lyt med og bliv inspireret.

Ja, hvis du er en fasttømret del af DASK-online så kender du udemærket Yvonne Andersen. Enten har du mødt hende i virkeligheden, ellers har du hørt sangen om hende. For man bliver lidt forelsket og starstrucked i mødet og når man høre sangen glemmer man den ikke.

Vi har ved flere lejligheder skrevet om Yvonne og hendes helt utrolige ihærdighed og evner, som har været kimen til at kunne skrive over 150 produktioner på CVet.

Hvad der startede med de obligatoriske statistopgaver er nu vokset ind i himlen, hvor det også er blevet til flere og flere roller i spillefilm, og i verden for kortfilm er Yvonne Andersen den helt store stjerne.

Men nej, hun får ikke kun hendes job via DASK, så langtfra. Folk skal da bare spørge en filmskaber. Alle har Yvonnes nr og ringer og tilbyder hende rollen helt uden casting. Stjerner caster man ikke, de caster sig selv. En anbefaling af Yvonne Andersen behøver man ikke i de kredse. De har jo alle hørt sangen.

Yvonne har efterhånden også en lille indtægt ved hendes hobbyarbejde. Langt fra så hun kan leve af det (Endnu) men til det søde og til at få dækket diverse udgifter. Men vigtigst af alt, hun glemmer aldrig hvor hun kommer fra og arbejder gerne på kortfilm for upcomming filmskabere… Her gør hun en enorm forskel på deres film, som gør de ringer næste gang de skal lave film.

Yvonne er atter aktuel i en spillefilm, men også på scenen kan du høre sangen. Der er mange vers endnu at skrive, sangen er slet ikke slut.

Har du læst så langt, så gør dig selv den tjeneste at læse med når et nyt vers skrives. Og hvem synger sangen bedst? Yvonne Andersen selv

Læs med herMvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


163 Sidevisninger