Andet: Gør det SelvSelv - Nomi og Tina skaber egen sitcom


dask nyhed
Vi ønsker dig en Glædelig Jul
Deltager du i vores store Julekonkurrence?
dette opslag på Facebook

Gør det SelvSelv - Nomi og Tina skaber egen sitcom

Deadline inden d. 1. januar 2022

Gør det SelvSelv - Nomi og Tina skaber egen sitcom

Vi har sagt det før, og vi siger det igen. Du kan sidde længe på hænderne før der er nogen der ringer! Det at skabe sit eget job, sin egen rolle og at få ejerskab er det bedste du kan gøre for din egen skuespillerkarriere, af en lang række årsager. Punktum.

Tina Planitzer og Nomi Lotuz mødte hinanden igennem vores DNA uddannelse, hvor de begge går på 3. år. Sidste forår besluttede de sig sammen for at deltage i vores Kort&Godt reklamefilmkonkurrence med netop samme sigte. At skabe noget sammen.

Her fandt de en særlig kemi og skabertrang, som de følger helt ud det tril trods at Tina bor i Jels i Sønderjylland og Nomi i Købehavn. Tina spiller en af hovedrollerne i dette års Jels Vikingespil, men det forhindre hende ikke i at tage turen til KBH et par gange i måneden. Hvor der er vilje er der en vej.

Nu er deres helt egen sitcom "YNT" (You Nomi Tina) på vej med inspiration fra "Modern Family", "the Office" og "Klovn" og udspiller sig primært i København

YNT har store armbevægelser og ambitioner
I samarbejde med produktionsselskabet Birds Eye Pictures, udkommer serien til efteråret 2019 på youtube og du skal naturligvis ikke snydes her på DASK-online ;-)

Med Kærlighed, humor og venskab

Nomi & Tina


Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


999 Sidevisninger