Kursus og uddannelse: Online Filmskuespillerskole 2019 Efterår/ Tilmelding startet


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Online Filmskuespillerskole 2019 Efterår/ Tilmelding startet

Deadline inden d. 14. oktober 2019

Online Filmskuespillerskole 2019 Efterår/ Tilmelding startet

Med vores Online Filmskuespillerskole præsentere vi dig for verden foran kameraet på dine præmisser, giver dig værktøj til når du er på optagelse eller til casting, men giver dig samtidig også mulighed for at præsentere dig fagligt overfor vores mange kunder via vores CastSelv system. Vi lærer dig og dit faglige niveau at kende, så vi kan anbefale dig videre i de rette sammenhænge. CastSelv/ Selftape bliver mere og mere den almindelige form at caste på og har været det på DASK-online i årevis

Skal du lander roller fremadrettet, er dette værktøj meget brugbart


Historien kort
DASK tog i sommeren 2009 et enestående initiativ til en online filmskuespillerskole, med formålet at dygtiggøre vores medlemmer i film,- casting,- og kommunikationssammenhænge. Siden udviklede vi CastSelv, og dette koncept går hånd i hånd med vores kursusform her

Konceptet er i den grad holdbart og har stort potentiale. Vi er nu i gang med vores 23. forløb og perspektiverne er vidtrækkende. Forløbet fremadrettet bliver dog lidt anderledes fordi det deles op i 3 moduler.

Med vores Online Filmskuespillerskole kan vi også få de internationale forbindelser vi leder efter. Spillefilmen "Il premio", "Denmark" og "Straigt Forward" er bare de seneste eksempler

Med 14 år med filmskuespillerskoler for unge, kurser i FilmActing, Undervisning
på Højskoler, medieskoler, vores egen skuespilleruddannelse DNA og naturligvis 20 års erfaring med casting giver vi online undervisning i FilmActing/ CastSelv


Om Kurset/ modul 1 (Casting-præsentation)
At kunne præsentere sig selv knivskarpt, kortfattet og relevant er grundstenen i om du overhovedet får callback og/ eller om du ender til fysisk casting.
Dør vores interesse allerede ved præsentationen kommer du ikke videre. Men der er en lang række ting du selv kan gøre og skal være opmærksomme på når du laver din CastSelv præsentation, det handler vores Modul 1 om.

Vi stiller 3 præsentationsopgaver fordelt over 6 uger (Hver 14 dag), som du selv har ansvaret for at gennemføre. Du bestemmer selv hvor meget tid du ligger i den enkelte opgave, men overholdes vores deadlines ikke ekskluderes du af holdet.

Vores opgaver bliver stillet individuelt og tager form efter hvordan din foregående opgave er blevet løst. På denne vis arbejder vi frem efter dit niveau.

Efter hver opgave gives der faglig skriftlig feedback. Ikke i forhold til hvordan du er kommet frem til resultatet, men udelukkende på det vi ser. Vi giver feedback på resultatet, ikke processen. Vi giver en grundig og fyldestgørende feedback og forklare hvad det er du gør, og hvad du kan forbedre og hvordan.

Efter 6 uger, er du i stand til at evaluere dig selv og dine CastSelv præsentationer fremadrettet. En træning der giver mod på at kaste dig ud i flere projekter og dermed også øge dit aktivitetniveau og lande flere og bedre roller.

Men det hele starter ved præsentationen af dig selv.


Modul 2/ 3 - Casting-Præstationen
Du skal være igennem vores modul 1 for at kvalificere dig til modul 2 og 3

Hvert modul indeholder igen 3 runder over 6 uger. Denne gang er vi skridtet videre fra præsentationen, og tager fat om nogle konkrete Selftape eksempler og gennemgår dem skridt for skridt. Gennemfører du vores modul 1, vil du blive nærmere præsenteret for dette indhold når dit modul 1 forløb afsluttes.

Modul 1, 2 og 3 behøves ikke at blive taget i direkte forlængelse af hinanden.

Du kan eksempelvis godt tage modul 1 nu, og vente et halvt år for derefter at tage modul 2. På denne måde håber vi på at give dig den mest fleksible løsning ;-)

Når du har gennemført vores 3 moduler kan du gennemfører en hvilken som helst CastSelv/ selftape udfordring og er meget mere bekvem ved at se dig selv performe foran et kamera.


Krav til deltagelse:
Du skal have en profil på DASK
Du skal have adgang til et videokamera/ Webcam/ Mobiltelefon
Du skal være fyldt 14 år
Du skal overholde vores deadlines
Du skal have selvdisciplin
Du skal være åben og modtagelig for feedback
Du kan bo over hele verden, også i Norge ;-)

Du deler kun dine opgaver med os, da castingvideoer er fortrolige.


Om Kurset:
Max. 6 kursister
Kursusstart: Mandag den 21. oktober 2019
Du arbejder hjemmefra/ Alene

Pris:
Du betaler efter hvilken medlemskabstype du har og KUN for 1 modul ad gangen!

Pris før første modul af 3 opgaver over 6 uger

Gratis profil: 800 kr.
Statist/ skuespillerprofil 700 kr.
Agentprofil: 600 kr.


Tilmeld dig direkte via din profil under "Kurser"Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


179 Sidevisninger