Audition: Kom i teaterarkiv hos Stevns Friluftsscene (Gratis)

Kortfilmkonkurrencen "WTA" (Winner Takes All)
er åben - Se alle bidrag her


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Kom i teaterarkiv hos Stevns Friluftsscene (Gratis)

Deadline inden d. 1. januar 2023

Kom i teaterarkiv hos Stevns Friluftsscene (Gratis)

Teaterscener (Prof- som amatørscener) kan få oprettet deres helt eget arkiv af skuespillere/ ensemble her på DASK-online. Vores service er helt gratis for teaterscenerne og alle vores brugere kan frit af- og tilmelde sig registeret, som anvist ved deres profil... Kender du selv til en teaterscene som kunne tænke sig et lignende arkiv?

Om Stevns Friluftsscene:
Stevns Friluftsscene er en forening for alle med interesse for amatørteater, store som små, tykke som tynde, gamle som unge. Vi arbejder primært med friluftsteater og opsætter hver sommer omkring Sankt Hans en stort anlagt forestilling i Amfiteateret i haveanlægget på Gymnastikefterskolen Stevns i Boestofte.

Vi spiller primært musicals, både de gode, gamle klassikere som "Sommer i Tyrol", "Frk. Nitouche" og "Mød mig på Cassiopeia", men også nyere titler af Sebastian og Brd. Price som f.eks. "Klokkeren fra Notre Dame" og "Trold kan tæmmes".

Sidste år kastede vi os for første gang over en gennemkomponeret musical, nemlig "En Skærsommernatsdrøm" med manus, sang og musik af Sigurd Barret. Og i år er turen kommet til "Frk. Nitouche".

Foruden vores årlige sommerforestilling spiller vi hvert år i december en juleforestilling på Kulturhuset Harmonien i Rødvig. De sidste to år har vi spillet klassiske titler, men har også selv skrevet og spillet to helt nye julemusicals i 2016 og 2017 samt lavet forskellige julekabareter og juleunderholdning i årenes løb.

Derudover tilbyder vi foreninger m.fl. forskellige former for underholdning i årets løb.

Vi er en flok glade amatørskuespillere i alle aldre og størrelser, og pt. er vores yngste medlem ca. 6 år, mens vores ældste medlem nærmer sig de 80 år. Vi brænder for teatrets mange spændende facetter, og vi kommer med hver vores baggrund og historie, som alle skaber det fantastiske fællesskab, som vi har på Friluftsscenen. Alles kompetencer kommer i spil, og alle bidrager til fællesskabet.

Vi bruger professionelle kræfter i form af professionel sang- og korinstruktør, professionel lydkonsulent, til tider professionel instruktør og til tider professionel hjælp til musikken. Men det svinger fra produktion til produktion og sværhedsgraden og størrelsen af denne. Men ambitionerne er dér helt bestemt.

Vi holder til på Gymnastikefterskolen Stevns (GES), hvor vi råder over mødelokale, systue, rekvisitlager, kulisseopbevaring, øvelokaler mm. Vi har et godt samarbejde med GES og nyder godt af deres faciliteter, især de udendørs, som skaber de perfekte rammer om store forestillinger i det fri. Vores speciale er jo netop friluftsteater, teater og musical under åben himmel, hvilket vi har de ideelle forhold til.

Lyder dette som noget for dig, er alt du skal gøre at tilmelde dig opslaget ved din profil, så kontakter Stevns Friluftsscene dig hvis de vil se dig til en audition eller kan bruge dig direkte i forestillingen. Der vil være tale om en frivillig indsats og kørsel til og fra prøver og forestillinger kan ikke dækkes.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2557 Sidevisninger