Audition: Forumteater søger mand af anden etnisk herkomst, Århus


dask nyhed

Forumteater søger mand af anden etnisk herkomst, Århus

Deadline inden d. 15. februar 2020

Forumteater søger mand af anden etnisk herkomst, Århus

Spiller, der kan spille karakteren Muhammed, søges til forumteatergruppen Into Action.

Vi hedder Into Action, og vi laver forumteater om, hvordan vi kan blive bedre til at være sammen på tværs af om vi har en brun eller bleg hudfarve, på tværs af om vi er "pæredanskere" eller har ”en anden etnisk baggrund”, på tværs af religion/ikke-religion, på tværs af fordomme, berøringsangst osv..

De fleste af os kender til at det er svært at få ærlige møder med hinanden på tværs. Derfor laver vi forumteater om dette.

Forumteater er en interaktiv teaterform, hvor man inviterer publikum til at løse konflikter på scenen.

Vi skal spille en del forestillinger på skoler, uddannelser og i beboerhuse i boligsociale områder. MEN en af vores spillere har af private årsager været nødt til at trække sig. Derfor søger vi med kort varsel en ny spiller.

Du er en mand. Alderen 18 - 35 år. Du har en anden etnisk baggrund, og du må gerne have erfaring i bagagen med at være set på som "indvandrer", "udlænding", følt dig diskrimineret eller lign pga. din anden etniske oprindelse. Det kan bruges ind i rollen. Du skal have mod og lyst til en scene, gerne skuespilserfaring, men ikke et must. Der er en dygtig instruktør.

Det er frivilligt arbejde med en lille skattefri kompensation. Men du får meget ud af være med personligt - i form af styrket selvværd, evne til at stå frem med et budskab, skuespilstræning og styrket evne til at være dig selv – uanset hvordan andre ser dig.
Og så gør du en positiv forskel, fordi du er med til at vende en negativ bølge omkring indvandring i DK.

Gruppen du spiller sammen med er etnisk mikset, - dansk, syrisk, somalisk, marokkansk etniske baggrunde. Vi er vilde med at være forskellige, og bruger det som et aktiv både i vores forumteater og i vores fællesskab.

Du skal kunne træde til med det samme. Oplæring i rollen starter snarest.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


270 Sidevisninger