Andet: Historier fra virkeligheden/ En enestående milepæl er nået for Yvonne Andersen


dask nyhed
Vi ønsker dig en Glædelig Jul
Deltager du i vores store Julekonkurrence?
dette opslag på Facebook

Historier fra virkeligheden/ En enestående milepæl er nået for Yvonne Andersen

Deadline inden d. 1. januar 2022

Historier fra virkeligheden/ En enestående milepæl er nået for Yvonne Andersen

Hele 10.000 timer med skuespil og skuespillerrelaterede opgaver er det blevet til for Yvonne Andersen fra Vejle igennem de sidste 6 år.

Hvis 10.000 timer ikke lyder af meget, så regn lige på det.

Det er en helt igennem enestående bedrift, af en kvinde med fuldtidsarbejde, familie og børn og alle andre af livets forpligtigelser.

Yvonne har da også medvirket i langt over 200 film- og teaterproduktioner, foruden at have taget et hav af kurser for at dygtiggøre sig, heriblandt internationale online masterclasses. Hun har undervist unge i hvad hun har lært og er inspirationens muse på vores skuespilleruddannelse DNA, som hun har været en meget aktiv del af siden den spæde begyndelse i 2014.

Yvonne er for længst stoppet med at søge jobs, det er jobbet der kommer til hende. Det er en logisk følge af at være “Top of mind”, hos alle man møder på sin vej.

Yvonne er netop nu aktuel i rollen som Signe Haraldsdóttir, i den Amerikansk spillefilm “ Happy Endings Sleepover”, som lige er kommet på livestream på Amazon i Danmark, men som allerede er blevet streamet for millioner verden over. Yvonne medvirker naturligvis også i Tv-serien af samme navn som netop nu er ved at blive indspillet, men som er udskudt til sidst på sommeren grundet coronakrisen.

Men hvordan ved vi så overhovedet at Yvonne har nået de vanvittige 10.000 timer. Det ved vi, for i DNA tæller vi timerne, eller man kan gøre det. Fører man denne dagbog giver det en uanet mængde af energi og lyst og dermed motivation og sult efter mere.

Yvonne har succes, ikke alene som skuespiller med også som forbillede for alle som kender hende. Hun startede som 50 årig! og kastede sig ud i denne verden uden erfaring eller kendskab til noget overhovedet, og nu er hun i mål med de 10.000 timer.

Yvonnes konstante ihærdighed og gåpåmod er uden fortilfælde i de snart 21 år DASK-online har eksisteret. Hun er beviset på at flid og succes høre sammen og at der ingen smutveje er til succes, men også at succes og berømmelse ikke nødvendigvis er yin og yan. Hun er vores “Tiger Woods”. Ingen når hende til sokkeholderne… endnu ;-)


Du kan her se teorien omkring de 10.000 timer, som er en af drivkræfterne bag vores DNA uddannelse og som Yvonne er i mål med

Håber det giver dig en ide om hvor stort en bedrift dette faktisk er

Se med klik herSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2463 Sidevisninger