Casting: 20 videoer til Online Dansk-undervisning søger skuespillere, KBH/ Lønnet


dask nyhed
dette opslag på Facebook

20 videoer til Online Dansk-undervisning søger skuespillere, KBH/ Lønnet

Deadline inden d. 23. maj 2020

20 videoer til Online Dansk-undervisning søger skuespillere, KBH/ Lønnet

Vi søger fire skuespillere til vores nye onlinemateriale til undervisning i dansk for begyndere. Der skal laves 20 små film, som handler om personernes hverdag, skole, transport, fritid, bolig, diverse gøremål, indbyrdes relationer osv.

Optagelserne skal foregå i centrum af København og i Hvidovre i midten af juni efter nærmere aftale. Det vigtige for os er at finde de helt rigtige skuespillere, så må vi tilpasse os ;-)


De fire personer:

Pige på 10-11 år, lillesøster

En udadvendt og smilende pige med glimt i øjet. Et energibundt, der suser rundt, går i skole, spiller Playstation/computer og elsker at hygge med familien

· Dreng på 16-17 år, storebror

Charmerende, sød og følsom fyr. Cykler rundt i byen, går i gymnasiet, spiller måske lidt guitar eller laver noget andet kreativt


Far til de to børn, ca. 42-50 år

En rar og lidt kejtet mand, der går meget op i sund mad, yoga og meditation. Han har en svaghed for wienerbrød og søde sager generelt, har derfor en lille delle her og der. Er på udkig efter en kæreste.


Farmor, ca. 65-75 år

En ’flyvende farmor-type’ med skøre briller og farverigt tøj, frisk og altid på farten med veninder og familie.For alle personerne gælder det, at de skal have et tydeligt kropssprog, en tydelig stemme, og at de skal være i stand til at tale i et roligt tempo, som samtidig lyder naturligt.

Alle roller lønnes med b-honorar, men af forskellig størrelse da rollerne variere meget i størrelse og omfang

Voksne over 18 lønnes med 2000 kr. pr. optagedag og børn under 18 år med 1000 kr. pr optagedag.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1713 Sidevisninger