Statist: Unge statister søges til kortfilm, Frederikshavn


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Unge statister søges til kortfilm, Frederikshavn

Deadline inden d. 6. juli 2020

STATISTER SØGES I FORBINDELSE MED KORTFILMEN “SKYBRUD” - ULØNNET

Vi er et hold bestående af unge talenter fra Filmmaskinen i Frederikshavn, der alle kæmper en kamp for at opnå vores film drømme og samtidig fremme det nordjyske filmmiljø. Vi søger omkring 8 drenge eller piger mellem 15 til 20 år til at være statister enten mandag d. 6 juli eller tirsdag d. 7 juli ved en eftermiddag/aften tid. Det kommer til at foregå i Frederikshavn på Nordre Skanse Strand.

Det vi skal bruge, er en folk unge der skal være med til en “strandfest”, hvor i skal sidde og høre musik og "snakke" med hinanden.

Filmen handler om teenageren, Asger. Han længes efter at leve bekymringsfrit og uden sine ængstelige katastrofetanker, men et liv med generaliseret angst, sætter Asger på prøve. Sommerens sociale strabadser og festlige aftener står for skud, og en bålfest ved den nærliggende strand byder sig på. Angsten slår rødder blot ved tanken om at deltage, men mylderet bliver afbalanceret af naturens ro. Optakten til aftenens begivenhed bliver fortalt og fulgt igennem Asgers tanker, der relaterer sig til naturen og dens adskillige fænomener, som også står i lighed til den bagvedliggende angst.

Er du interesseret, så lad os endelig høre fra dig!Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


728 Sidevisninger