Audition: BUSTERFESTIVALLEN søger frivillige Performere og Skuespillere, KBH


dask nyhed
dette opslag på Facebook

BUSTERFESTIVALLEN søger frivillige Performere og Skuespillere, KBH

Deadline inden d. 15. august 2020

HAR DU EN PERFORMER ELLER SKUESPILLER I MAVEN?

ALLE PROFILTYPER KAN SØGE DIREKTE... Dig eller nogen du kender?

Har du talent for at skabe god stemning omkring dig? Så bliv frivillig (M/K mellem 18-35 år) på Nordens største Børnefilmfestival BUSTER i perioden 21. September til 4. Oktober 2020 i 6 af Københavns største biografer, når BUSTER går live med en række arrangementer.

Periode: Du skal som minimum kunne deltage 2-3 dage i perioden mandag 28. september til fredag 2. oktober kl. 8.30 - 12, samt en forberedende workshop inden festivalen. (Dato meldes ud medio august).

Vi har brug for performers, der kan varme en biografsal fuld af unger op med dans, sang og underholdning. De forskellige events er tilrettelagt, som små performances med dans, sang og replikker og manuskript, som du vil modtage instruktion i på en (weekend) workshop inden festivalen, sammen med resten af holdet. Holdet består bl.a. af unge fra Holbæk Drama College og elever fra Vallekilde Højskoles eventlinje.

De forskellige events afvikles i tidsrummet 8.30 - 12.00 i Palads, CinemaxX, Cinemateket, Empire, Big Bio Nordhavn og Grand teateret i festivalperioden. Dertil er der forberedelsestid og kort opfølgning med BUSTER holdet i biografen, efter showet.

DU får masser af erfaring i at performe, varme et publikum op og indgå i et filmfestival-team. BUSTER får nye ansigter fuld af energi og power på scenen.

Fordele: Vi gir frokost, et par biografbilletter og dækker din transport delvist. Vi stiller krav til børneattest.

Ansøgningsfrist: Løbende. Medio august bliver du ringet op, hvis du bliver udvalgt.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1187 Sidevisninger