Audition: Teater EGO søger mandlig skuespiller, KBH


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Teater EGO søger mandlig skuespiller, KBH

Deadline inden d. 17. august 2020

Teater EGO fylder 10 år i 2020. Det fejrer vi ved at genopsætte vores allerførste forestilling, ‘Boxning - infight ved verdens ende’ af Jakob Weis. Halvdelen af originalcastet er tilbage og det samme produktionsteam styrer slagets gang som tilbage i 2010.

I den forbindelse søger vi efter en mandlig skuespiller. Du skal have spillealder 19-26 år. Du kan have meget erfaring eller lidt erfaring. Bare du har lyst til at kaste dig ud i et super spændende projekt, hvor alle yder en indsats både før, under og efter forestillingen har spillet.

Vi øver hver mandag aften i Københavnsområdet med første øvegang mandag d. 14. september.

Vi vil desuden også have enkelte øveweekender og ugerne op til og under forestillingen skal man være indstillet på at komme oftere.

AUDITION bliver holdt mandag d. 17. august i København. Præcist tidspunkt og sted bliver sendt per mail.

Forestillingen bliver sat op i første kvartal i 2021 i Københavnsområdet.

OBS: Alle i Teater EGO arbejder frivilligt og der betales 375 kr. i kontingent i kvartalet.

Lidt om ‘Boxning’:
I fremtidens farligste kampart, ‘verbal boxning’, har to par udfordret hinanden i en boksering. På det ene hold står ekvilibristen Tobias Faber og hans begavede kone Cille. På det andet står taberen fra gaden, Knudsen, og hans udbollede vedhæng, Tonja. Dommeren møder aldrig op, og kampen går i gang uden regelsæt og breaks ved knockout. Men før aftenen er omme skal vinderne findes - hvad enten de er styret af instinkt eller intellektSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


173 Sidevisninger