Andet

Historier fra virkeligheden/ Henrik filmer med Badehotellet lige nu...


dask nyhed

Historier fra virkeligheden/ Henrik filmer med Badehotellet lige nu...

Deadline inden d. 1. januar 2026

Historier fra virkeligheden/ Henrik filmer med Badehotellet lige nu...

At være på filmoptagelse er ikke ukendt for 63 årige Henrik Grønlund. Faktisk har han de sidste år udlevet en mangeårig skuespillerdrøm og medvirket i talrige produktioner og sågar vundet priser for kunsten. Henrik er en af vores studerende på vores skuespilleruddannelse på DNA på snart 3. år. Hvem siger man ikke kan lære en gammel hund nye tricks ;-)

Henrik er et levende eksempel på at alder ingen rolle spiller. Henrik er i disse dage (aug 2020) på optagelse til den kommende sæson af Badehotellet på baggrund af en gammel ansøgning. Ja, en gammel ansøgning. Det er sådan verden virker. Jobbet kommer ad mange veje. Når man skal finde de “Rigtige” til rollen, skal man lede i gemmerne.

Henrik ved at en ansøgning aldrig er spildt. Et afslag kan senere bliver til guld i andre sammenhænge. Og badehotellet er Guld. At de så tilmed optager i baghaven i det jyske er så en anden ting, for Henrik er ikke bleg for at rejse land og rige rundt for jobs. Det er også en del af gamet hvis man vil op ad karrierestigen i en sen alder.

“Jeg får også masser af afslag, selvom det udefra godt kan ligne at jeg får hvad jeg peger på, men det er langt fra sandheden. Til de unge siger jeg at man skal værne sig med tålmodighed og ikke tage afslag personlig, for man skal altid passe ind i en større sammenhæng”, fortæller Henrik

Hvis du er interesseret i at se mere til Henrik kan du følge hans facebookgruppe: KLIK HER

Eller se hans Agentprofil, hvor du kan kontakte ham direkte hvis han er det "Rigtige" til rollen: KLIK HERSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


3185 Sidevisninger