Kursus og uddannelse: Oversigt over 400+ Privatundervisere i Drama/ Sang og Dans (Hele landet)


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Oversigt over 400+ Privatundervisere i Drama/ Sang og Dans (Hele landet)

Deadline inden d. 1. maj 2021

Oversigt over 400+ Privatundervisere i Drama/ Sang og Dans (Hele landet)

Vi har siden 2002 haft en oversigt over professionelle skuespillere/ sangere og dansere som gerne underviser aspiranter. Til privatundervisning eller i mindre hold i forhold til optagelse på scenekunstskolerne (Januar 2021) Vores undervisere har også adgang til vores brugere som har ønske om at komme i skolepraktik (Se særskilt opslag)

Liste med næsten 500 undervisere/ mentorer kan du gøre brug af i forbindelse med optagelsesprøverne til skuespillerskolen i 2021 eller til privatundervisning generelt hvis du har dette behov.

(Listen er under løbende opdatering. Nye melder sig på andre fra, men kunstenere flytter også regelmæssigt, hvorfor listen opdateres løbende)


Ønsker du, at blive en dygtig skuespiller, sanger eller danser, skal du dygtiggøre dig hele tiden. Du skal altid søge råd og vejledning ved de bedste. I denne
sammenhæng er de bedste, de, som selv har taget en uddannelse indenfor deres fag!

Info
At søge op på skuespillerskolerne er ingen sag, at komme ind er en anden. Forberedelse, indstilling, den rette tekst og vejledning er alfa omega!!

Vores vejledning er, at du skal finde en professionel vejleder ellers kommer du slet og ret ikke ind og du spilder din og alle andres tid.

Vi har siden 2002 løbende etableret samarbejde med næsten 500 skuespillere, sangere og dansere fra Dansk Skuespillerforbund, som gerne laver privatundervisning med kommende aspiranter. På denne vis sikre vi dig undervisning på højeste niveau.

Ved din Skuespiller/ Agentprofil finder du listen med navne og hvor i landet de enkelte tilbyder undervisning. Du skal bemærke, at undervisningen ikke er gratis, men at du selv forhandler pris/ løn med den skuespiller/ sanger eller danser du ønsker skal hjælpe dig.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1066 Sidevisninger