Audition: Kom i teaterarkiv hos 7-kanten, den vestjyske amatørscene (Varde)

Kortfilmkonkurrencen "WTA" (Winner Takes All)
er åben - Se alle bidrag her


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Kom i teaterarkiv hos 7-kanten, den vestjyske amatørscene (Varde)

Deadline inden d. 1. januar 2023

Kom i teaterarkiv hos 7-kanten, den vestjyske amatørscene (Varde)

7-kanten er en af Danmarks største og mest aktive amatørteaterforeninger med cirka 350 medlemmer inklusive en børneafdeling og en ungdomsafdeling samt en afdeling for pensionister ”Teater om Dagen”. Siden foreningens start i 1970 har foreningens medlemmer produceret en lang række forestillinger, hvoraf årets højdepunkt er Varde Sommerspil, der bliver opført på Friluftsscenen i Arnbjerg Parken i Varde.

Foreningen opfører på en sæson seks til otte produktioner, som enten bliver opført i 7-kantens teatersal eller i Smedeværkstedet i Varde.

Vores forening bliver som udgangspunkt drevet af vores fantastiske frivillige, der er i gang året rundt. Størstedelen arbejder op til og under sommerspillet.


Varde Sommerspil

Varde Sommerspil er årets kulturelle begivenhed for utrolig mange mennesker i Varde, Esbjerg, Ribe og alle de omkringliggende små byer. Hvert år bliver forestillingen besøgt af 20.000 – 30.000 publikummer. Mere end 1 million publikummer har gennem tiden oplevet Varde Sommerspil.


Tilmeld dig teaterarkivet direkte fra din profil. Alle profiltyper kan søge, og alle teaterscener kan gratis få oprettet et lignende arkiv som assisterende rekrutteringsplatform til deres forestillinger

Skuespillere som er tilmeldt teaterarkivet vil få personlig henvendelse omkring rekruttering af spillere i forhold til auditionsSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1465 Sidevisninger