Viden om

Det bedste ved DASK-online - Vi spurgte vores brugere ;-)


dask nyhed

Det bedste ved DASK-online - Vi spurgte vores brugere ;-)

Deadline inden d. 1. januar 2025

Den bedste ting ved DASK-online er...

Ved årets store traditionelle julekonkurrence stiller vi vores brugere 10 spørgsmål. Et af spørgsmålene plejer vi at have helt åbent, hvor intet svar er forkert

Vores spørgsmål 8 lød sådan her...

Spørgsmål 8: Vi har jo på mange områder et specielt koncept på DASK-online. Vi er landets eneste kombinationsbureau fordi vi både caster skuespillere, statistkoordinerer og er formidlere af andres opgaver. Men vi er jo også meget andet end det. Hvad synes du er det bedste ved DASK-Online, hvis du skulle fremhæve en ting? (Der er ingen forkerte svar)


Vi fik følgende svar:

- Jeg synes det er godt, at man kan have direkte kontakt med Dask online / Tommy Duus via mail og på zoom-møder. Og møde andre med samme interesse og få undervisning og udveksle erfaringer via zoom-møderne.

- Jeg synes noget af det bedste er at der er så mange muligheder for at lære om skuespil, fx via de mange kurser man kan tage.

- At man stadigvæk godt kan have en profil og taget i betragtning til roller uden at betale penge for det

- Det bedste ved DASK-online er muligheden for at opnå kontakt.

- Svar: Selvom jeg ikke har været på DASK så længe, så synes jeg det bedste ved DASK-Online er muligheden man har for at skabe kontakt med nogen/andre der har samme passion som man selv har, måden man kan drage inspiration fra en masse fantastiske mennesker, udvikle sine evner og måske endda selv lære fra sig. I det hele taget mulighederne for at skabe sig et (større) netværk, så man netop kan komme ud og gør det man er passioneret omkring.

- Jeg synes, at det bedste ved DASK netop er bredden i formatet: At der er flere forskellige jobtyper, at der er en uddannelse hvor du Tommy kan lære os bedre at kende og vi kan lære andre at kende (netværk og dygtiggørelse), at der er oplysende artikler om diverse relevante emner, at man som agentprofil kan linke sin profil til andre.... Og ærligt hvis jeg samler det under en ting, så må det være dig Tommy, som er fællesnævneren i alt det, jeg har nævnt! Din passion og evne til hele tiden at nytænke og engagere dig, danner hele rammen for DASK :-)

- Statist/skuespiller koordination er kernen, men grunden til at dette er så vellykket er at mange områder omkring dette beskrives, offentliggøres og debatteres. Så alle bliver klogere og kvalificerer sig. Det er der vist ikke andre bureauer der gør.

- At der er plads til alle uanset ambitionsniveau og erfaring.

- Jeg synes en af de bedste ting er, at det hele er samlet på et sted. Det gør det nemt at tjekke nye opslag og holde sig opdateret.

- Udover mulige jobs/opgaver, så synes jeg, at DASK tilbyder fede kurser og muligheder. Derudover danner DASK rammer om et skønt netværk over hele landet, og til forskel fra mange steder på SoMe, så har vi en god tone imellem og hepper på hinanden.

- Den er svær. Men det må være fællesskabet. Specielt efter at have været med i DNA, hvor man har mødt en masse skønne mennesker med samme interesse. Og så den tryghed det giver, at man altid kan få god rådgivning af Tommy, hvis man har brug for det.

- Det bedste ved DASK er nok den entusiasme og vedkommenhed man mærker hos dig Tommy ?

- Jeg synes bedst om, at der er rig mulighed for at medvirke i film- og serieproduktioner gennem DASK - det handler bare om at være aktiv på siden!

- Der er jo mange fantastiske ting ved DASK-Online. Lad os starte med Tommy Duus - Han er et af det mest hårdtarbejdende, engageret og flinke menneske, jeg kender. Hvis du har brug for hjælp i forhold til hjemmesiden, kontrakt eller noget helt tredje, så er han der altid. Endnu en fantastisk ting ved DASK-Online er det skønne fællesskab, vi har. Jeg har fået mange nye venner og bekendtskaber herinde, som jeg er utrolig taknemmelig for. Sidst, men ikke mindst er det nogle fantastiske job- og kursusmuligheder, vi får.

- Det der er bedst ved dask. Er den professionalisme og venlighed man bliver mødt med,. I sætter os brugere højt, og i lutter samt man kan få fat i jer, hvis der er brug for det.

- At udvide sit netværk ved at møde en masse andre der også er engageret i skuespil :-)

- Det bedste er "Viden om" da viden og vejledning om branchen er alfa og omega.

- Der er rigtig mange gode ting ved DASK online, og derfor giver jeg lige mig selv lov til at nævne flere ting :) Jeg er rigtig glad for konceptet med én betaling for en livsbetinget profil, så man ikke skal betale af flere omgange. Derudover er hjemmesiden dejlig nem at finde rundt i, og så må jeg til sidst sige, at jeg er utrolig taknemmelig for de oplevelser jeg har fået gennem DASK online. Og til de oplevelser jeg har haft, har jeg ofte mødt andre folk fra DASK, som jeg har snakket med, og det er bare super fedt at møde andre mennesker, der går op i det samme som én selv. Det har været en sand fornøjelse indtil videre!

- Jeg elsker at følge med, det giver mig mere mod. Det er mega fedt at læse om kurser og dygtige gøre mig..i mit eget tempo og så elsker jeg hvordan I motivere én til at blive ved og ikke give op og det får mig til at rykke nogle grænser. Jeg er personligt meget glad for de gange jeg er blevet kontaktet og jeg syntes at det var meget spændende at være med i Top of Mind konkurrencen, også selvom jeg ikke gik videre, så var det spændende at lave og ja være med. Jeg har virkelig lyst til mere og vil gerne måske en dag ende på jeres DNA, imens jeg venter, arbejder jeg med mig selv og læser stort set alle jeres spændende opslag som man kan lære rigtig meget af! Tak for et super koncept /Elizabeth

- Jeg synes personligt at det bedste ved dask er at alle kan ansøge til jobs, så føler man også man har en mulighed for at gøre noget for sin karriere, bare ved at i det mindste prøve at ansøge til at få et job. Jeg kan også godt lide alle de mange konkurrencer der er på dask, hvor man igen får lov til at være med i fællesskabet på dask.

- Uha der er så mange ting. Jeg elsker at DASK-Online er så stor en platform at det næsten er et "socialt medie" Der er hele tide nye opslag. Man kan følge med i nye castings for både skuespillere og statister. Men der er også opslag om DNA, scener fra nye film og SÅ meget andet!! jeg elsker virkelig fælleskabet, man føler sig som en familie når man ser at DASK-skuespillere er med i nye film, se hvor mange der har gennemført DNA og alt andet. Jeg synes fælleskabet er det bedste. Man føler sig tryk når man ansøger og føler sig ikke skør, men man får meget mere motivation!!

- Det bedste ved dask er det altid hurtige respons ved spørgsmål på mail, sms eller telefon. Og ikke mindst det nærværende svar. Det er ikke et autoreply men et svar til netop min usikkerhed/bekymring/nysgerrighed. Derudover synes jeg det er fedt at muligheden for at dygtiggøre sig også er der, når man er gammel nok?

- Der er en stor sikkerhed for brugeren. Der er kun seriøs opslag og så er det godt med fif til casting videoer med mere.

- Jeg syntes det bedste er, at DASK er for alle! Alle er velkomne, hvilket er det vigtigste. Der er selfølgelig gode fordele ved en opgraderet profil, men alle kan hvertfald starte med en gratis og få muligheden for at få en ny oplevelse.

- Muligheden for at opfylde drømme om at være på tv skærme :)

- At det er nemt at søge de roller/ jobs der bliver slået op. Og man ved samtidig, at de stillinger der bliver slået op kan man roligt søge, får vilkårene er godkendt af DASK- online.

- At man ikke skal betale mere end 1.gang medlemskab for at være medlem af dask.

- Det bedste ved dask er det sammenhold og netværk man opbygger, når man har været på en opgave, deltaget i zoom og været med i dna og den hurtige tilbage melding uanset spørgsmål ….. jamen der er mange ting der er godt ved dask

- Der er flere gode ting ved Dask. Jeg syntes det er godt, at dask rummer så mange ting. Der er flere ting man kan give sig i kast med. Der er både til den personlige træning og mulighed for at søge forskellige jobs. Hvilket har fået mig til at gå bredt og derfor går jeg aldrig i stå med mit skuespil. Det bedste er dog DNA uddannelsen. Det er et rigtig god mulighed for at være på en uddannelse der ikke er for dyr, man kan passe andre ting imens, men man når alligevel langt, hvis man følger med og husker at træne og så går Dask ikke ned på service. En skøn ekstra bonus.

- At i udover at være castingbureau, også tilbyder undervisning, og konstant gøre ogs klogere på branchen :)

- Noget af det bedste ved DASK er troværdigheden. Jeg har stor tillid til, at opslag og jobs har været gennem en kontrol, et kvalitetsfilter. Det skaber tryghed.

- Det bedste foruden jobs opslag er opslagene under kurser, viden om samt andet

- Det bedste ved DASK-online er at jeg har fundet en familie her. Folk jeg elsker. Folk jeg ser uden for optagelserne. DASK er familie.

- At man kan få en masse gode oplevelser.

- At man kan få hjælp, når man har brug for det. At man kan tilmelde sig alt efter hvad man vil/har brug for/ambitionsniveau At man kan skabe sig et netværk blandt de andre brugere, både via DNA, Facebook, og ved måske at få øje på hinanden på set, selvom man aldrig har talt sammen, men fordi man måske har set eller læst noget om den anden person, på dask.

- Jeg synes at en af de bedste ting ved DASK-online er at man kan ringe/skrive til Tommy Duus og få vejledning hvis man har spørgsmål.

- At det er et sted hvor man både får mulighed for at søge jobs men også viden så man kan dygtiggøre sig selv

- Det bedste for mig ved DASK: er den seriøsitet der er. Alle bliver taget alvorlig, alle imødekommes og alle får svar, hvis de/vi spørger. Intet er for stort og intet er for småt - ingen er vigtigere end andre.

- Ens Skuespillerprofil bliver forlænget automatisk med 3 måneder hver gang man logger ind og at ens aktivitetsniveau bestemmer hvor længe ens skuespillerprofil skal eksistere, så man kan have den hele livet. Det synes jeg er et fantastisk koncept

- Der er et godt overblik over statistopgaver, hvor der er alle informationer. Kan godt lide den del der har fokus på casting til teater.

- Det bedste ved DASK, udover opgaverne, er den viden og det fællesskab som følger med :)

- Det store netværk, og at det er så let at søge jobs

- Sammenholdet mellem DASK’ere når vi er på set sammen. Selv om man kommer ud på set hvor man ikke kender nogle, så er der jo en fra DASK familien, så man ikke er heeelt alene.

- Jeg synes at det bedste og mest unikke ved Dask-online er, at du Tommy Duus, hele tiden formår at udvikle konceptet og få nye ideer, til gavn for alle os, der er medlem. fra at kaste skuespillere og statistkoordinere, til også at skrive en bog om Casting og skuespil, starte skuespillerskolen DNA, Self-tape, Cast-selv, mulighed for skuespil undervisning og filmskuespillertræning, zoom meetings og meget mere. Jeg har været med næsten fra start og selvom jeg ikke er den mest synlige og aktive, har jeg fulgt udviklingen og søgt det, som tiden har givet mulighed for.

- Konceptet er overskueligt, nærværende og ligetil

- Jeg synes det er godt at , Producerende kan gå ind og søge profiler og de kan få fat i skuespiller og statister og man kan lave castings video .

- Det bedste ved DASK-online er den fleksibilitet der er på siden med forskelligartede jobs, roller, mm.

- Mit korte svar er gode råd. Mit lange svar er, at jeg synes, at der er super fantastisk, at DASK stort set dækker det hele - og ikke mindst har stort fokus på kurser, dygtiggørelse og udvikling. Det er derfor rigtigt svært bare at fremhæve en enkelt ting. Som forholdsvis ny har jeg dog rigtigt meget gavn af al den vidensdeling, tips og tricks, gode råd, eller hvad vi nu skal kalde det, så det bliver det, jeg vælger, ud fra hvor jeg er nu. Hvis det samme spørgsmål stilles til næste år, er jeg dog sikker på, at jeg vil svare kurser og anden hjælp til dygtiggørelse og udvikling.

- Jeg synes på mange måder at dask er et utrolig godt castingbureau. Jeg synes, at de er utrolige aktive, og derfor dukker der også rigtig mange forskellige castingmuligheder hele tiden til forskellige aldersgrupper, der ligesom mig ønsker at lave skuespil. Dask er utrolig gode til at tage højde for alles interesser inden for faget. På dask er der gode muligheder for at få disse oplevelser på mange forskellige måder. De har nogle rigtig fede konkurrencer og gode tips til at blive bedre til det man interesserer sig for. Så alt i alt er de bare utrolige gode til at tage højde for alle.

- Synligheden og din (Tommy) måde at synliggøre/hjælpe. Forleden dag fik jeg en venneinvitation af dig på facebook, hvilket gør at jeg føler mig set. Det er fint med hjemmesiden, men det personlige vægter højest for mig. Jeg kunne fremhæve mange andre ting, men er kun blevet bedt om én :)

- Det er et forum hvor man kan danne netværk og hjælpe, inspirere hinanden og diskutere vilkår.

- Det absolut bedste ved dask er den hjælp man får når man har agent profil for eksempel den gang med ok reklamen hvor de prøvede at spise mig af med 1.000,- men du fik forhandlet dem op på 10.000,- det er det der er det bedste af det bedste at have nogen i ryggen når den slags sker endnu en gang tusind tak Tommy

- Blandt mange ting så de forskellige zoommøder med forskellige emner og især, at du altid har tid til en samtale og er super hjælpsom

- Det bedste ved DASK er, at jeg føler mig tryg her, da jeg ved at der bliver baggrundstjekket på de opslag de kommer, så jeg ved at det er trygt at ansøge og at forholdene er i orden. Og skulle der være problemer, er der altid hjælp at hente hos DASK

- Det bedste er, at man får et godt overblik over hvilke opgaver man kan søge som skuespiller eller statist. Det næstbedste er de gode online-kurser, der tilbydes.


Svar udenfor konkurrencen:

Nu har jeg ikke deltaget i konkurrencen, men vil da lige komme med mit svar på spørgsmål 8 ? Man føler at man er den eneste ene når man snakker med Tommy. Man føler han er der hele tiden for en. Han har masser af folk i sin stald, men man føler han kender hver enkelt en personligt. Det gør DASK og Tommy til noget helt specielt.


Jaaa, vi er meget rørte over alle disse svar.

Mange tak for dem!


Har du noget du vil tilføje, kan du finde dette opslag ved din profil under "Viden om" ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1896 Sidevisninger