Audition: Den Fynske Landsbys teatertrup søger fortællere og musikant/ Fyn

dette opslag på Facebook

Den Fynske Landsbys teatertrup søger fortællere og musikant/ Fyn

Deadline inden d. 24. januar 2022

Den Fynske Landsbys teatertrup søger fortællere og musikant/ Fyn

Frivillig i Den Fynske Landsby

Som frivillig i teatertruppen bliver man en del af en meget stor frivilliggruppe i Den Fynske Landsby, der tæller over 100 dedikerede frivillige. Som en del af Levende Historie forventes det, at man overholder de aftaler om fremmøde, som frem går af samarbejdsaftalen med museet. Det forventes desuden, at man sætter sig ind i det udleverede baggrundsmateriale om 1800-tallet og livet på landet. Odense Bys Museer sætter meget stor pris på den indsats, som alle de frivillige yder og derfor honoreres de bl.a. med et medarbejder-ID kort, der giver gratis adgang med ledsager på alle Odense Bys Museer samt 20% på varer i museumsbutikken. Derudover tilbyder vi et helt særligt sammenhold her i Den Fynske Landsby, og forskellige sociale og faglige arrangementer.

Teatertruppen består af ca. 15 medlemmer i alderen 20 til 82 år – både mænd og kvinder. Truppen optræder med teateroplevelsen ”Skæbner”, der består af en rækker episoder, der bliver opført rundt omkring på gårdspladser og i haver i Den Fynske Landsby. Episoderne fortæller om almindelige menneskers levede liv i 1800-tallet.


Fortæller:

Til at vise publikum rundt samt indlede og afslutte episoderne har vi fortælleren. Der skal altid være en eller to fortællere med rundt. Derfor leder vi nu efter flere medlemmer, der har lyst til denne rolle.

Rollen/funktionen som fortæller indebærer, at man følges med truppen rundt i landsbyen, guider publikum på plads, snakker med gæsterne og svarer på spørgsmål om truppen, Landsbyen og ”Skæbner”. Som fortæller indleder og afslutter du alle episoderne med en lille fortælling. Man er ikke i en fiktiv rolle, men går ind i rollen som fortæller. Det kræver, at du godt kan lide at stå foran et publikum, at du er en god fortæller og, at du ikke er bange for at ”flytte” rundt på folk.

Musikant:

Teatertruppens musikanter følger også med publikum og sørger for, at de kommer i den rette stemningen. Musikken er et bærende element i truppens optræden, og musikanterne spiller og synger sange fra tiden. Truppen har en violinist, og vi søger nu endnu en musikant til. Vi søger en, der kan spiller et eller flere instrumenter, og du skal meget gerne kunne lide at synge. Du skal være glad for at stå foran et publikum, kunne lide at spille sammen med en anden, men også være klar på at tage tjansen alene.


Se disse indslag for at få en fornemmelse af truppen, forestillingen, musikanternes og fortællerens rolle.
https://www.youtube.com/watch?v=Kh6D5soJ6dw
https://www.youtube.com/watch?v=tcnQCzdI2ho


Teatertruppen har opstartsmøde mandag den 24. januar. Derefter er der prøver den 26.-27. februar, den 19.-20. marts og den 2.-3. april.

Det forventes, at du kan deltage i prøverne min. én dag pr. prøveweekend. Der kan forekomme prøver på hverdagsaftener, hvis truppen aftaler det internt. Truppen spiller på udvalgte weekenddage i april-juni og september-oktober. Som medlem af truppen forpligtiger man sig på at deltage i min. 8 spildage i løbet af sæsonen april til oktober.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


132 Sidevisninger