Andet

WTA - Afstemningen er i gang - KLIK HER

Alle skuespillere burde valfarte til Odense Filmfestival (OFF)


dask nyhed

Alle skuespillere burde valfarte til Odense Filmfestival (OFF)

Deadline inden d. 1. januar 2025

Alle skuespillere burde valfarte til Odense Filmfestival (OFF)

Men hvorfor i alverden skulle skuespillere gøre det, tænker du? Især hvis de ikke selv medvirker i nogle af filmene eller kender nogen, der er med.

Hvorfor tage rejsen til Odense, når du bor i Aalborg, Gedser... eller København?

Som skuespiller skal du spørge dig selv: Hvem har film på sådan en festival? Hvem kommer på sådan en festival? Og hvem ser de film, der er på en festival?

Det gør blandt andre filmproducenterne og filminstruktørerne. Her møder de hinanden, og deres skuespillere eksponeres til rød løber-arrangementer, anden festivitas, workshops og så videre. Her er du ikke inviteret, hvis du ikke selv medvirker i en film, men det bør naturligvis være dit mål.

At netværke, at møde de rette folk, som kan få dig med i den næste film. Castingprocessen starter her, eller fordi du er på rulleteksterne. Skuespillere har en tendens til at vente på, at der kommer opslag, eller at filmproducenterne ringer uopfordret. Men kun 3-5% af skuespillere til kortfilm og filmproduktioner i øvrigt rekrutteres via opslag.

Du skal tage arbejdshandskerne på og komme ud i verden og vise dig frem. Det er her, relationer dannes. Kun de, der forstår castingprocessen, ender med at lande de små jobs, som er helt afgørende for at lande de større og de store. INGEN i denne branche er heldige, lad det være sagt med det samme.

Af samme årsag arrangerer DASK også vores eget lille netværksarrangement "Walk and Talk" i Odense, Århus og København søndag den 8. september... Men også kortfilmkonkurrencen "WTA", som starter 1. september (Vores festival!!)

Men først, kig på denne hjemmeside og tilmeld dig nogle workshops, foredrag og få set nogle film. Du møder mennesker og bliver høj af inspiration. Den bedste optakt til Walk and Talk og WTA ;-)

KLIK her for at komme direkte til Festivalens hjemmeside/ https://filmfestival.dk

God rejse ;-)



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


713 Sidevisninger