Kursus og uddannelse

WTA Kortfilmkonkurrence - Åben for indsendelser

Det Emotionelt Bårede Skuespil - Fysisk Kursus med Jens Arentzen, Århus


dask nyhed

Det Emotionelt Bårede Skuespil - Fysisk Kursus med Jens Arentzen, Århus

Deadline inden d. 1. november 2021

Det Emotionelt Bårede Skuespil - Fysisk Kursus med Jens Arentzen, Århus

Vi gentager nu sidste års monster succes med Jens Arentzen, i form af et fysisk kursus på Svalegangen i Århus ;-)

Et kursus der gør dig i stand til at spille scener, der rører og fanger publikum.


Vi tilbyder nu alle vores DASK brugere en ganske unik mulighed

Søndag den 13. november fra klokken 9.00-17.00

Svalegangen, Aarhus

Kursuspris pr. deltager: 1600 kr. uanset profiltype

Bemærk: Der vil ikke være frokost eller forplejning inkluderet, dette skal selv medbringes

Bemærk: Efter kurset er der mulighed for at socialisere med de andre kursister, men det er ikke noget der arrangeres. Det er et initiativ kursisterne mellem på dagen, hvis stemningen er for det ;-)

(Tilmeld dig opslaget via din profil under kurser)


Om kurset
På dette kursus vil du få værktøjerne til at indstudere, så dit spil griber publikum og du vil også kunne se, hvordan Jens Arentzen skærer til og forstærker, så skuespil blir den kunst, det er at sætte et spil til skue.

Kurset løber over en dag hvor du får værktøjerne til at stå i dramatisk splid - i en karakters indre kamp - og hvor alle kommer på gulvet og arbejder med en tekst, som Jens giver dig og senere går "i kødet på" og hjælper til størst mulig fylde og livsfuldhed for publikum. Dagen bliver livsfuld, travl og med sække af teknikker, værktøjer og metoder.

Efter kurset vil du have fået værktøjerne til at forstå skuespilkunst, som noget, der skal røre publikums følelser og ikke, at du græder på scenen.

Kurset henvender sig til alle skuespils-interesserede, ligesom undervisere i dramatik eller skuespil også er velkomne, da I vil få værktøjer, som I kan bruge over for jeres elever/kursister - og så er du også velkommen, hvis du har drømt om at få afprøvet skuespil. Om du er gammel eller ung (16+), alle bliver ført sikkert i mål og ingen kastes for ulvene - så kom glad.


Gode Anmeldelser

"...den bedste weekend jeg har haft i umindelige tider. Jens er en meget dygtig mand, og jeg blev dybt imponeret. Tak, tak og tak."

"...Jeg har aldrig tidligere oplevet, at man på én gang kan lære så meget, grine sig halvt ihjel og samtidig glemme både tid og sted..."

"...Jeg har i lang tid ledt efter en teori som forenkler skuespillerfaget til det det i bund og grund er, et håndværk, Så derfor; tak for en formidabel metode og bog, som virkelig gør noget for os, der gerne vil være bedre skuespillere :)"Om Underviseren

Jens Arentzen er entreprenør, udvikler og katalysator for mennesker, organisationer og projekter. Han kan som få jonglere mellem tanker, følelser og det systemiske.
Han holder mange bolde i luften og koncentrerer dem til værdiskabende resultater. Han er skattet rådgiver, konsulent, underviser, foredragsholder, prisbelønnet skuespiller, instruktør og manuskriptforfatter.

Du skal stå tidligt op, hvis du skal konkurrere med hans indsigt i den menneskelige eksistens og evnen og modet til at udtrykke den. Ingen går uberørte fra mødet med Jens Arentzen.

(Tilmeld dig opslaget via din profil under kurser)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


613 Sidevisninger