Statist

Zentropa spillefilmen: Kongens Land, søger statister i alle aldre (Viborg/ Holstebro)(Lineup-arkiv)


dask nyhed

Zentropa spillefilmen: Kongens Land, søger statister i alle aldre (Viborg/ Holstebro)(Lineup-arkiv)

Deadline inden d. 1. oktober 2022

Zentropa spillefilmen "Kongens Land" søger statister i alle aldre (Viborg/ Holstebro)(Lineup-arkiv)


Vi søger personer i alle aldre og køn (også børn) til at skabe en autentisk følelse af landsby og arbejdere i 1750ernes Danmark.

Det er vigtigt IKKE at have synlige piercinger, tatoveringer, briller eller farvet hår grundet tidsperioden filmen foregår i. Vi vil gerne have mulighed for at tilpasse din frisure hvis den bliver lidt for moderne ;-)

Mænd/ drenge skal være i størrelse: Small/ Medium eller Large (48/ 50/ 52)
Kvinder skal være i størrelse: Small/ medium (36/ 38 eller 40)

Vi filmer på forskellige locations i Midtjylland omkring Viborg og Holstebro mellem den 28. september og 14. oktober, på hverdage overvejende i dagtimerne (Ca. 06.00 - 20.00)(Varigerende mødetid, men forvent at møde tidligt da du skal igennem den helt store styling)

Vi søger enkelte statister i perioden fra den 28. sep-14. okt. men særligt den 28. og 29. september har vi brug for både børn og voksne, som kan medvirke begge dage.

Medvirken honoreres med 500,00 kr. per optagedag som A-Løn

Derudover sørger vi for mad og forplejning under optagelserne.

Note:
Det er meget vigtigt at du har nyt og vellignende profilbillede, så vi kan se din aktuelle hårlængde samt opdaterede mål (Høje/ vægt), da filmen foregår i 1700 tallet, og er begrænset af udvalget af kostumer og størrelser. (Mere info ved tilmelding)

Da det er et periodeprojekt vil alle udvalgte statister skulle igennem en længere godkendelsesproces, inden vores aftale kan bekræftes (Info følger ved henvendelse)

Om Lineup-Arkivet

Et register som statistkoordinatoren kan tilgå og booke statister fra løbende via uopfordret henvendelse, hvor de særligt passer bedst ind i en større kontekst.

Lineuppen kan blive suppleret med opslag løbende, som du også skal være opmærksomme på.



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


10351 Sidevisninger