Viden om

WTA Kortfilmkonkurrence - Åben for indsendelser

Nye enestående muligheder med din Agentprofil


dask nyhed

Nye enestående muligheder med din Agentprofil

Deadline inden d. 1. januar 2023

Nye enestående muligheder med din Agentprofil

Vi har et enestående koncept på DASK-online, helt generelt. Du finder det ingen steder i verden ;-)

En af steder hvor vi særligt stikker ud er med vores Agentprofiler.

Med din Agentprofil kan du synliggøre dig og være direkte telefonisk kontaktbar til alle producerende i DK (Verden). Du kan selv linke til din profil i ansøgninger via mail eller fra sociale medier. Du får en jobforsikring, men naturligvis også at vi (DASK/ Tommy Duus) repræsentere dig som din Agent, uanset på hvilke platforme du får jobbet fra.
Oven i hatten kan du tilkobles vores Online skuespilleruddannelse (DNA) og vores netop udviklede online skuespillertræningsværktøj med en række "Ongoing Filmskuespillertræningsøvelser" mv.

Men nu øger vi din synlighed og dine Brandingmuligheder markant!

Vi har tidligere, som ved alle andre profiltyper, "Kun" oplyst vores brugeres telefon nr. - og telefonnummeret er stadig obligatorisk, men vi har tilføjet noget nyt foruden muligheden for at maile dig...


Social profil
Som et led i vores langsigtede strategi med Agentprofilerne, er vi vi nået til næste led.

Den sociale profilering. Som skuespiller er det vigtigt at skabe sig en faglig synlighed og opmærksomhed på sociale platforme. Særligt facebook, Instagram og YouTube

En helt grundlæggende ting for en skuespiller i markedet er synligheden. Hvis ingen ved du findes, kontaktes du ikke. - At skabe/ opbygge en følgebase via Facebook eller instagram kan væres en af måderne at skabe dig et rum for mere synlighed, i en faglig kontekst.

Nu kan du fra din Agentprofil vælge at tilføje/ linke til din facebookprofil, side eller gruppe og det samme på Instagram.

Her skal du dog fra starten overveje om du skal oprette en facebookside/ ny instagramprofil hvor man kan følge og kontakte dig, så du kan skelne med dit private. (Du kan aldrig ændre strategi undervejs)

Fordelen ved en Social profil er, at dine følgere jo kan følge dig. Det vil naturligvis give dig arbejde i at fodre dem med nyheder løbende i dine feed. Men det er en del af livet for den moderne skuespiller. - Du vil opleve at dine følgere også bliver inspireret af dig og at dit engagement vil øge din aktivitet og motivation for at træne og blive dygtigere.

Nogle af grundprincipperne i vores DNA uddannelse. (Læs mere om den under kurser)


IMDB profil

Vi giver dig også muligheden for at linke direkte til din IMDB profil.

IMDB er et krediteringsværktøj som bruges af filmskabere på alle niveauer i hele verden. Her kan du få dit netværk og dele af dit CV globalt og har en særlig vigtig betydning hvis du gerne vil have lidt større roller over tid.

Via IMDB kan vi følge din rejse og se hvem du arbejder sammen med og herfra kan vi også skaffe referencer, som bliver mere og mere almindelige til større roller... Specielt Agenter.

Netværket er en vigtig del af din jobsøgning, og her er IMDB særlig vigtig.

Men som med alting, er der IKKE tale om noget hurtigt fiks. Det kræver fokus og en stabil arbejdsindsats over en længere periode med Dygtiggørelse, Synliggørelse og Beskæftigelse af opbygge et navn og et Brand.

Under Stamdata kan du også henvise til egen hjemmeside, blog eller Youtybekanal... men du kan også henvise til kortfilm, showreel eller andet videomateriale.

Men med Agentprofilen har du nu den komplette platform... Synligheden/ Den Sociale profil, En Agent, En Uddannelse og Træningsøvelserne.

Med Agentprofilen giver vi dig muligheden for at komme de næste trin op ad karrierestigen...

... men du bestemmer helt selv omfanget og hastigheden ;-)

Tak fordi du er her ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


589 Sidevisninger