Kursus og uddannelse

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Generel vejledning om kursusopslag på DASK-online


dask nyhed

Generel vejledning om kursusopslag på DASK-online

Deadline inden d. 1. januar 2025

Generelt om kursusopslag på DASK-online

Vores fokus har i alle år været på at dygtiggøre vores brugere på alle niveauer.

Vi udvikler i denne forbindelse mange formater selv, som Castingfotografering, Walk And Talk, Ongoing Filmskuespillertræning, Skuespillerpraktik for unge og naturligvis vores DNA uddannelse. - Men vi samarbejder også med andre og formidler andres kurser, hvis vi føler de er relevante og kan give dig en fordel.

Vores fokus er, at det er dig der lander rollen, når den kommer. Du skal være klædt på til rollen inden den kommer, der er ikke tid til at lære når først rollen er der. Den læring skal foregå inden.

Nogle af vores kurser er helt gratis, mens de fleste koster lidt. Her kan vi i nogle tilfælde differentiere prisen efter medlemskabstype.

Det generelle for vores priser er at det er til at betale. Skuespillere er et fattigt folkefærd, hvorfor vi kun udvikler formater og indgår samarbejdsrelationer hvis vi vurdere at det er givende og prismæssigt overkommeligt... Selv om pris jo altid vil være relativt.

Vi anbefaler, hele tiden at du dygtiggøre dig. Der er meget du også selv kan gøre uden at det koster penge. Men du skal investere din tid uanset.

Prioritere du ikke tiden, bliver du ikke dygtigere... Så rykker du dig ikke, men står stille eller går tilbage. Det er demotiverende, som gør du stopper.

- Du bestemmer selv, hvor dygtig du vil være!

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


831 Sidevisninger