Kursus og uddannelse

Zoom konference om Castingpræsentationer (8. feb klokken 20.00)


dask nyhed

Zoom konference om Castingpræsentationer (8. feb klokken 20.00)

Deadline inden d. 8. februar 2023

Zoom konference om Castingpræsentationer (8. feb klokken 20.00)

Vi nyder i stor stil at møde vores brugere over Zoom. I en travl hverdag har man mulighed for at få sat ansigter på nogen som vi aldrig har mødt fysisk eller sjældent møder. Vi repræsenterer folk fra hele landet og i alle aldersgrupper, hvorfor Zoom er det oplagte mødested. Vi har afholdt regelmæssige Zoom konferencer siden foråret 2020 og har fortsat med at udvikle dette format, som er en fasttømret del af Konceptet.


Zoom Konference omhandlende Castingpræsentationer

Vigtigheden af at kunne præsentere sig kortfattet på video, så det bliver skarpt, relevant og vedkommende er vigtigere end nogensinde.

Der er mange steder hvor du kan fejle i processen, uden nogensinde at kende til dine fejl. Fejl der kan være afgørende for hvor langt du kommer i castingprocessen og om du overhovedet får muligheden for at lave selftapes eller kaldes til den fysiske casting.

På ca. 1 time, fra klokken 20.00-21.00 onsdag den 8. februar gennemgås en lang række parametre af denne skala, og du har selv mulighed for at stille opklarende spørgsmål.

Bemærk: Vores Zoomkonference er forbeholdt vores Skuespiller- og Agentprofiler samt studerende på vores DNA uddannelse. Vores Zoom konferencer optages ikke.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


722 Sidevisninger