Casting

Medvirk som skuespiller i Kortfilm/ fiktionsfilm fra Medieskolerne i Viborg (hele landet)


dask nyhed

Medvirk som skuespiller i Kortfilm/ fiktionsfilm fra Medieskolerne i Viborg (hele landet)

Deadline inden d. 1. januar 2025

Medvirk som skuespiller i Kortfilm/ fiktionsfilm fra Medieskolerne i Viborg (hele landet)


I et hug, kan du komme i betragtning til ALLE årets kortfilm, uanfægtet hvor i landet du bor grundet være vores CastSelvsystem

Her samles cremen af alle film- og produktionsfolk fra hele landet. Kendetegnende ved mange studerende her er, at de allerede er i gang. Når de er færdige her er de bare endnu dygtigere og vender tilbage til der hvor de kom fra. Du kan derfor netværke med folk fra hele landet ved at medvirke i disse produktioner. Det er GULD værd for en skuespiller som dig!

Skal du medvirke i deres film, har du muligheden her. Synlighed, dygtiggørelse og netværk. Alt du skal gøre er at melde dig her via din profil?

Hvis du er af den opfattelse at skuespillere først rekrutteres via opslag på facebook, tager du fejl. Førstegangsproducerende finder ofte skuespillere via opslag, anden gang findes skuespillere direkte via personlig henvendelse via blandt andet vores database her. Filmproducerende finder hurtigt ud af at det er dem der skal vælge hvem de caster og ikke omvendt...

Ved at tilmelde dig her, bliver du set som den første... før deres casting overhovedet begynder ;-)

Med vores CastSelvsystem kan du byde ind på rollerne og måske endda lande en rolle uden fysisk casting?... Uanfægtet hvor i landet du bor! Du finder kun denne mulighed på DASK-online.

Vi har erfaring med CastSelvformen siden 2012, og den er i mange henseender ret genial.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1347 Sidevisninger