Statist: Medvirkende søges til fotoserie for Røde Kors/ Århus

Sponsorjagten til Kortfilmkonkurrencen "WTA" er gået ind!


dask nyhed
dette opslag på Facebook


Medvirkende søges til fotoserie for Røde Kors/ Århus

Deadline inden d. 12. juni 2023

RØDE KORS SØGER LIGE NU PERSONER, SOM VIL STILLE OP TIL FOTOGRAFERING I AARHUS D. 12/6 kl. 11-14

Vi har i mange år assisteret Røde Kors med typemodeller til deres markedsføring, som naturligvis fortsætter...

Så hvis din dag er ledig, så læs med her!

Røde Kors søger personer i alderen 50-80+, der vil stille op til en række fotos i Aarhus, som skal bruges i forbindelse med opstart af to nye sociale aktiviteter for personer og ældre ensomme mennesker, som kan opleve at stå uden for fællesskabet. Det drejer sig om aktiviteterne Følgevenner og Fortæl For Livet.

Følgevenner retter sig mod mennesker som kan have gavn af følgeskab til alle former for sociale aktiviteter, fællesskaber og arrangementer. Fortæl For Livet er en social aktivitet for ældre, som ønsker at mødes, fortælle og lytte til betydningsfulde historier fra hinandens liv – og på den måde skabe et nyt fællesskab.

Til at sprede budskabet om disse nye aktiviteter har vi brug for dig!

På billederne vil du blive fotograferet med andre – både i en større gruppe og i par. Vi har en aftale med en dygtig fotograf, som vil guide dig og resten af holdet gennem dagen. Du kan have erfaring med at blive fotograferet eller blot have interesse i at medvirke i dette projekt.

Billederne skal bruges til Røde Kors sociale medier, foldere, brochurer osv. Der gives honorar i form af et Aarhus City Gavekort på 500 kr. samt forplejning i form af mad og kaffe under fotograferingen.

Din medvirken i fotograferingen er med til at gøre en forskel til at skabe større fokus på at bryde oplevelsen af ensomhed og få flere mennesker med ind i fællesskaber.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1201 Sidevisninger