Viden om

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Skuespillere, Vær Opdateret: Vigtige nyheder om Buy-Out aftaler!


dask nyhed

Skuespillere, Vær Opdateret: Vigtige nyheder om Buy-Out aftaler!

Deadline inden d. 1. januar 2025

Skuespillere, Vær Opdateret: Vigtige nyheder om Buy-Out aftaler!

Vi har opdaget en bekymrende tendens: Flere og flere reklameproducenter tilbyder Buy-Out aftaler, som kan låse dig fast og begrænse dine fremtidige muligheder som skuespiller. Disse aftaler giver kunderne ubegrænsede rettigheder til dit arbejde – og det kan have alvorlige konsekvenser for din karriere!

Som skuespiller er det afgørende at være opmærksom og forberedt - især når det kommer til kontrakter i reklamefilmbranchen. Hos DASK-online ønsker vi at styrke dig med viden og indsigt, så du kan se faldgrupperne, før de opstår!

Vi vejleder vores Agentprofiler i kontraktforhold inden kontrakten underskrives, men mange gange skal vi rage kastanierne ud af ilden bagefter, som kan være en besværlig proces. Har du først skrevet under er der ikke meget at gøre derfra.

Vores vejledning ligger også i vores artikler som du frit kan finde under "Viden om" ved din skuespiller- eller Agentprofil

- Forstå de finere detaljer i Buy-Out aftaler og deres potentielle indflydelse på din karriere.
- Lære strategier til at forhandle kontrakter, som respekterer din kunst og sikrer din rettigheder og dermed din fremtid.
- Identificere, hvordan forskellige roller – fra hovedrolle til statist – i forskellig grad påvirkes af disse aftaler.

Vi vejleder alle vores Agentprofiler i kontraktforhold uanset hvor jobbet kommer fra. Reklamejobs du finder på DASK-online er clearet af os inden de bringes på siden



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


746 Sidevisninger