Andet

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Valdes Jul - Årets Julekalender til TV2, med statister fra DASK-online, naturligvis


dask nyhed

Valdes Jul - Årets Julekalender til TV2, med statister fra DASK-online, naturligvis

Deadline inden d. 1. januar 2026Valdes Jul - Årets Julekalender til TV2, med statister fra DASK-online, naturligvis

Ja, det er næsten selvfølgeligt,

Som tilfældet er med de fleste julekalendre igennem de sidste 10 år, har vi assisteret castingen af børneskuespillerne og spillet en stor rolle i statistkoordineringen. Det er også tilfældet på denne Julekalender.

Optagelserne med statister har hovedsageligt været på locations på Fyn tilbage i januar/februar 2023, men også enkelte scener på Sjælland har haft medvirkende statister fra DASK-online. Nogle statister medvirkede i op til 12 dage på produktionen, og fik en helt særlig oplevelse med crew, skuespillere og med-statister.

At medvirke i en julekalender som skuespiller eller statist er altid noget helt særligt og er noget af det mest populære blandt vores brugere, når vi deler opslag herinde.

Hvis du medvirkede i dette års Julekalender, er du velkommen til at dele din oplevelse i en kommentar til dette opslag, eller under kategorien 'Andet' på din profil.

Mens du nyder 'Valdes Jul', kan du blive inspireret til selv at opleve noget uforglemmeligt ved at medvirke i DRs kommende julekalender 'Tidsrejsen', hvor vi fortsat søger statister frem til marts ;-)


Sille skriver:

Nogle bidende kolde, men spændende dage. Jeg mødte en af mine nu bedste veninder i branchen der, hvor vi efterfølgende har lavet flere ting sammen. Man får en unik mulighed for at komme tæt på menneske bag kameraet, snakkede godt med lydmanden og mødte instruktøren og fik en god snak med hans forældre som tilfældigvis var statister den dag


Torben skriver:

Jeg var med i 5 dage som statist ved Julemarkedet, et indendørs markedet, optaget i januar på Egebjerggaard, syd for Egeskov. En dejlig hyggelig oplevelse at få lov at være med. Har været med i flere produktioner af forskellig art, men lige netop Julekalender optagelser er noget særligt. Jeg var med i 6 dage til optagelser af Julehjertets hemlighed, sidste års kalender. Håber bestemt jeg er heldig igen at være med I kommende Julekalender. Glæder mig til at se kalenderen fra 1. December


Lea skriver:

Det har været fedt at være med! Glæder mig til at se resultatet


Steen skriver:

Jeg deltog i optagelserne til Valdes jul, som fandt sted på en gård langt ude på landet. Jeg ankom en kold morgen, og på marken overfor var der et stort antal gæs (jeg tror i hvert fald, det var gæs). Vi statister blev ført ind i en staldbygning på gården, hvor der var mange statister, herunder en hel del børn, der så virkelig ud til at glæde sig til at være med. Selvom en optagedag er lang og med mange pauser, så virkede det som om, at begejstringen for at være med i en julekalender var meget vigtig for børnene. Jeg var godt klædt på med varme handsker, da jeg lider af Raynauds sygdom, som får mine fingre til at blive hvide af kulde. Mine handsker blev opvarmet af 9 volts batterier, og jeg brugte seks batterier den dag. Det var lidt underligt at skulle komme i julestemning på et tidspunkt af året, der var langt fra december. Men med duften af æbleskiver og gløgg kom julestemningen hurtigt. Humøret var højt både blandt voksne og børn, og jeg kunne se, at alle glædede sig til december for at se, om de ville blive vist i fjernsynet. Selvom vi brugte en hel dag på optagelserne, var der ingen garanti for, at vi ville få en rolle, men det er noget, vi voksne nok kan håndtere bedre end børnene, der virkelig ser frem til at blive kendt fra tv.


Rasmus skriver:

Jeg deltog i 4 dage på et julemarked på Egebjerggaard. Det er min første julekalender og jeg elskede det. Håber i fremtiden og være med og måske som fremtrædende statist / lign. Jeg er julefanatiker, så det var intet problem og komme i julestemning. Elsker alt ved det. Også, at være med i mange dage, det er så godt.


Majbrit skriver:

Min datter Cecilie og jeg var så heldige at få muligheden for at være fast statist på Valdes Jul, Skovens vogter. Vi var en del af den faste stab af statister, hvilket vi er yderst taknemmelige for. Ti optagelsesdage blev det til, og alle dage var spændende og lærerige. Vi har begge to været med i mange produktioner, og faktisk var vores første optagelse Julefeber i 2020. Netop julen står os begge to meget nær, og at være med i så stor en produktion, er altid en fantastisk oplevelse. Staben bag Valdes Jul var alle venlige og imødekommende og en speciel tak skal lyde til Tenna og Jannich som var dygtige til at skabe en tryg og harmonisk atmosfære for os statister. Vi var så heldige at få billetter til Århus Biblioteks forevisning af de to første afsnit af Valdes jul. Her var instruktør Morten, producer Sille og de to børneskuespillere Flora og Sander til stede. Fantastisk oplevelse - så I kan godt glæde jer.


Christina skriver:

Min datter Malou på 10 år var med som statist i 5 dage, og dét var nogle ret kolde dage, og ventetiden kunne godt være lidt lang især efter nogle dage direkte fra skole og så til optagelse til sen aften. Men det har været dét hele værd. Hun synes ihvertfald dét har været en kæmpe oplevelse at få lov til at være med og nu glæder vi os bare til at se med d.1 december


Leoni skriver:

Jeg var med som statist, sammen med min datter på 8 år en enkelt dag. Tænker bestemt ikke det er sidste gang, hvis vi får mulighed for det igen. Da vi vi havde en rigtig god tur sammen, og noget hun vil huske længe, selvom det var en rigtig lang og kold dag for hende


Cassiopeia skriver:

Det var en fantastisk oplevelse at få lov til at være med i Valdes jul. Jeg fik lov til at være med i 2 dages optagelse i Hareskoven og i et hus. Det har kun gjort det mere klart for mig selv, at det er denne vej jeg gerne vil gå. Derudover fik jeg nyt bekendtskab som jeg holder kontakt med på SnapchatSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


3889 Sidevisninger