opret dask profil

Start med at oprette din gratis DASK profil herX

Betingelser

Som følge af EUs nye persondataforordning, som træder i kraft den 25. maj 2018, skærpes kravene til virksomheder i forhold til hvordan de omgår og beskytter personlig data.

Den nye lov til trods, ændre ikke på vores måde at håndtere persondata på. Vores formidling af dine persondata fortsætter med det samtykke du allerede har givet ved din oprettelse og fortsætter som hidtil.

Vi vil dog i det følgende understrege og tydeliggøre formalia, så du kan få indblik i hvordan vi behandler dine persondata og hvordan du kan slette dem: DASK-online formidler kun oplysninger som du selv har skrevet og oplyst ved din profil, til relevante kundegrupper i forhold til at tilbyde job som er relateret til statist- og skuespillerarbejde og intet andet i henhold til den profiltype du har valgt på DASK-online.

DASK-online udbetaler og afvikler ikke løn, hvorfor vi aldrig vil efterspørge CPR nr eller betalingsoplysninger. DASK-online opbevarer dine oplyste persondata på eksterne servere, med hvem vi har indgået en databehandlingsaftale, som loven foreskriver.

Mails og anden elektronisk data slettes efter senest 5 år fra alle vores systemer. Du kan til hver en tid tilgå denne side i vores hovedmenu og helt slette alle data om dig og din profil i vores system som anvist til højre. Den slettede data kan IKKE genskabes. Ønsker du senere en profil skal du derfor starte helt forfra.

Ved oprettelse af profil tilmeldes du vores servicemail som udsendes op til 2 gange om måneden, som du naturligvis kan afmelde dig i mailen. Vi sender ved relevante lejligheder personlige mails som led i vores rekruttering. Ønsker du ikke denne type mail, anviser vi at du helt sletter din profil som anvist her.

Det skal bemærkes, at sletter du din profil herfra slettes du ikke automatisk fra vores servicemail, da denne operere fra en anden udbyder. Du kan til hver en tid afmelde dig servicemailen i servicemalen uden at det påvirker data her ved din profil.

Har du spørgsmål, ret henvendelse via e-mail.

Mvh Tommy Duus Caster/ Indehaver af DASK-online

Læs mere om dask medlemskaber

Start med at oprette en gratis profil

Har du lyst til at snuse til branchen og se hvordan det fungere på DASK-online opret da en gratis profil nu.

Du starter med en gratis profil. Først herfra kan du vælge at opgradere til en statist- eller skuespillerprofil, hvis du har dette behov og disse ambitioner.


KONCEPTET KORT

 • Gratis, Ingen udløb, men kan slettes uden varsel hvis du ikke logger ind i 2 år, eller hvis din profil ikke bliver opdateret med CV og billeder (Døde/ inaktive profiler slettes)


 • Din profil er KUN synlig for os (DASK) når vi koordinerer statister og caster skuespillere, eller til vores tætteste samarbejdspartnere som vi kan give adgang til din profil


 • Du kan søge langt de fleste opslag, men vil altid have vores 2. prioritet i forhold til vores betalende brugere (Den fordel, skal de naturligvis have)


 • Du kan søge ALLE teaterrelaterede opslag direkte på lige fod med alle andre profiltyper (Auditions)


 • Du kan søge direkte optagelse i vores akutregister for statister i dit nærområde (Se opslag) Her er din prioritering den samme som vores betalende brugere


 • Du vil kunne modtage telefoniske henvendelse fra DASK via Opkald, SMS og mail via nyhedsbreve eller direkte mails • Bemærk:Du kan KUN få succes med din profil på DASK-online, hvis din profil er opdateret med CV og castingbilleder og du er aktiv søgende på vores opslag.

  Orienter dig i vores artikler i "Viden om", det er altafgørende at du forstår hvordan vores verden fungere og hvordan du får job. (Særligt hvis du er ny i branchen)

  Bemærk: Udebliver du fra aftalte opgaver uden at melde afbud, slettes du fra vores arkiv uden varsel

  Bemærk: Alle dine persondata er beskyttet i overensstemmelse med persondataloven og du kan til hver en tid slette din profil og de data du selv har oplyst på din profil under "Profildata".

  Statistprofil/ KUN 499,- kr (KUN en betaling!) Jubilæumstilbud NU 299,- kr.

  Statistprofil/ KUN 499,- kr (KUN en betaling!) Jubilæumstilbud NU 299,- kr.

  Har du tid og lyst til at medvirke som statist i fiktionsopgaver over hele landet er vores statistprofil måske lige den profiltype du leder efter.

  Statistjobs er IKKE skuespillerjobs (INGEN REPLIKKER), af samme årsag har vi delt vores database i en statistdatabase og i en skuespillerdatabase.
  Vi skaffer ca. 8000 - 10.000 statistjobs om året og har de sidste år været i direkte eller inddirekte berøring med 75% af alle statistopgaver til længere Dansk Fiktion.

  Bemærk:

 • KUN en betaling! (Er du aktiv ved din profil fortsætter den uendeligt)

 • Vi hæver ALDRIG penge fra din konto! (Dette er IKKE et abonnement!)

 • Ingen bindingsperiode! (Du kan til hver en tid slette din profil)


 • Din statistprofil forlænges automatisk med 3 måneder hver gang du logger ind.
  Logger du ikke ind i 3 måneder udløber din profil og bliver atter til en gratis profil igen.
  Du har selv ansvaret for at være opmærksom på hvor aktiv du er


  Du bestemmer derfor via dit aktivitetsniveau helt selv hvor længe du ønsker din statistprofil. (Hele livet?)


 • Du findes i vores store statistdatabase som er GRATIS tilgængelig for ALLE landets statistkoordinatorer, (ALLE jobs ved DASK-online er enten lønnede eller med påskønnelse)


 • Din profil er synlig for os (DASK) når vi koordinere statister og er vores "Førsteprioritet", hvis du matcher vores søgning


 • Du kan søge ALLE statistopslag som vi formidler via vores side, lønnede som ulønnede. (Vi tager ingen % af din evt. løn)


 • Du kan kun komme i betragtning til opslag ved selv aktivt at søge dem fra din profil


 • Som betalende bruger vil du via din statistprofil have vores 1. prioritet til vores opslåede statistopgaver


 • Du vil kunne modtage telefonisk henvendelse fra DASK/ statistkoordinatoren via Opkald eller SMS fra de opslag du selv søger, eller via mail


 • Bemærk:
  Selvom du har en betalende profil, skal du også være aktivt søgende. Vi anbefaler at du logger ind 2-3 gange om ugen, så du ansøger opslag hurtigt.
  Vi anbefaler desuden at du bliver en del af vores facebookforum, hvor du også kan stille spørgsmål

  Læs også vores mange artikler under "Viden om" (se hovedmenuen).
  Det er altafgørende for dine muligheder at du forstå branchen og hvordan det fungere.

  Bemærk:
  Udebliver du fra aftalte opgaver uden at melde afbud, slettes du fra vores arkiv uden varsel!

  Skuespillerprofil/ KUN 799,- kr (KUN en betaling!) Jubilæumstilbud NU 599,- kr.

  Opgrader direkte til en skuespillerprofil fra din gratis profil

  Skuespillerprofil/ KUN 499,- kr (KUN en betaling!) Jubilæumstilbud NU 599,- kr.

  Har du tid og lyst til at medvirke som "Skuespiller" i fiktionsopgaver over hele landet er vores skuespillerprofil lige den profiltype du leder efter.

  - Skuespillerjobs er IKKE statistjobs. Af samme årsag har vi delt vores database i en statistdatabase og i en skuespillerdatabase.
  - Som skuespiller har du en synlig og bærende funktion i filmen ofte med replikker.
  - At være skuespiller kræver færdigheder, modsat statistarbejde. Du skal træne og dygtiggøre dig løbende.
  - Modsat statistjobs skal du til jobsamtale. Enten ved fysisk casting/ prøvefilmning eller ved at sende et selftape/ hjemmecasting
  - Med din Skuespillerprofil har du også alle de samme fordele som havde du en statistprofil

  Bemærk:

 • KUN en betaling! (Er du aktiv ved din profil fortsætter den hele livet)

 • Vi hæver ALDRIG penge fra din konto! (Dette er IKKE et abonnement!)

 • Ingen bindingsperiode! (Du kan til hver en tid slette din profil)


 • Din Skuespillerprofil forlænges automatisk med 3 måneder hver gang du logger ind.
  Logger du ikke ind i 3 måneder udløber din profil og bliver atter til en gratis profil igen.
  Du har selv ansvaret for at være opmærksom på hvor aktiv du er • Din profil er kun synlig og kontaktbar for os (DASK) og andre Castere/ Filmproducerende som vi giver adgang til Databasen


 • Du kan komme i betragtning til ALLE typer af opslag, lønnede som ulønnede (Kortfilm), ved aktivt at søge dem fra din profil


 • Som betalende bruger vil du have vores 1. prioritet til alle opslag og personlige henvendelser generelt (Også statistopgaver, hvis du søger dem)


 • Du får adgang til vores enestående CastSelvsystem (selftape) hvor du også kan søge en lang række opgaver forud for castingen


 • DIREKTE adgang til vores "Ongoing Filmskuespillertræning" (10 Selvtræningsøvelser)


 • Vi tager modsat andre ingen procenter af evt. løn. Din løn er din fortjeneste, hele vejen


 • Du vil kunne modtage telefonisk henvendelse fra Castere/ filmproducerende via Opkald eller SMS fra de opslag du selv søger, eller via uopfordrede henvendelser fra din profil via skuespillerdatabasen


 • - Uopfordrede henvendelser er: Lukkede castings. 97% af alle castings slås IKKE op som opslag. Du inviteres direkte til casting via din skuespillerprofil. Derfor er det helt afgørende at din skuespillerprofil er opdateret med CV og vellignende/ nye castingbilleder - VIGTIGT!

  Bemærk:
  - Selvom du har en betalende profil, skal du også være aktivt søgende (også på statistopgaver, i den grad du finder dem interessante). Aktivitet er nøglen til succes!

  - Læs også vores mange artikler under "Viden om". Det er altafgørende for dine muligheder at du forstå branchen og hvordan castingprocesser fungere.

  - Vi anbefaler, at du fra forsiden kigger på vores Agentprofiler. Deres profiler er åbne. Her kan du se hvordan de vælger at opstille deres CV, hvilke informationer de tager med og hvad de skriver i deres ambitionsfelt, men også hvilke castingbilleder de har. Du må gerne lade dig inspirere af dem ;-)

  Bemærk: Udebliver du fra aftalte opgaver uden at melde afbud, slettes du fra vores arkiv uden varsel!

  Agentprofil/ KUN 1199,- kr (Udløber året efter aktivering) Jubilæumstilbud NU 999,- kr.

  Enestående profiltype forbeholdt vores Top-ambitiøse skuespillere!

  Agentprofil/ KUN 1199,- kr (Udløber året efter aktivering) Jubilæumstilbud NU 999,- kr.

  - Du finder ikke denne profiltype nogen andre steder - i verden! Læs videre og du ved hvorfor ;-)

  Bemærk:
  - Du kan KUN opgradere til en Agentprofil hvis du i forvejen har skuespillerprofil.
  - Agentprofilen er en forlængelse/ overbygning af din skuespillerprofil

  Bemærk:
  - Modsat din skuespillerprofil har din Agentprofil udløb et år efter din aktivering/ betaling for en Agentprofil.
  - NYT: Modsat din skuespillerprofil udløber din Agentprofil IKKE grundet inaktivitet i den periode du har en Agentprofil!
  - Ønsker du at forlænge din Agentprofil, skal du selv gøre dette aktivt.
  - Vi hæver ALDRIG penge fra din konto!!! (Dette er IKKE et abonnement!)


  Se her hvilke enestående fordele en Agentprofil medbringer, som gør den absolut enestående:


 • Din profil er NU synlig og kontaktbar for alle filmproducerende (I hele verden) (Se eksempler fra forsiden eller via søgning i databasen)


 • Du bestemmer helt selv hvordan du vil kontaktes af filmproducerende/ Telefonisk/ mail eller via Sociale medier?


 • Du kan via din Agentprofil og via din "Sociale profil" opbygge dig en "faglig følgerskare" (Beskrives ved din Agentprofil)


 • Din Agentprofil vil være at finde først i alle søgninger når der søges efter skuespillere også før vores skuespillerprofiler


 • Hver gang du logger på din profil vil du komme øverst blandt de øvrige Agentprofiler - Vi belønner din aktivitet


 • Du kan linke og henvise/ ansøge DIREKTE til din profil som du ønsker og dele/ ansøge via sociale medier (Enestående Synlighed)


 • Vi repræsenterer dig som din skuespilleragent, hvis du har dette ønske/ behov (Se opslag under "Viden om")


 • Vi tager ingen procenter af din løn modsat andre - og du må derfor også gerne være repræsenteret af andre!


 • Vi vejleder dig i lønforhandlinger og kontraktforhold 1-1


 • Vores Agentprofiler har mulighed for at tilkoble sig vores Online Autodidakte skuespilleruddannelse "DNA", som vi har haft siden 2017. (Beskrives ved din profil)


 • Du har via din Agentstatus mulighed for at koble dig på vores "OnGoing Filmskuespillertræning" (Gratis 12 ugers forløb)


 • Du vil kunne drage fordele af rabatter på udvalgte kurser vi afholder


 • Du vil kunne vise dine kortfilm direkte for alle besøgende på DASK-online (Se "Video viden i menuen")


 • Du vil få adgang til unikke artikler om skuespillerteknikker og branchekendskab fra din profil under "Viden om"


 • Du har desuden adgang til alle fordele som ved en skuespillerprofil og Statistprofil


 • Jo bedre kendskab til dig vi har, desto bedre kan vi anbefale dig videre i vores netværk som vi har opbygget siden 1999 • Bemærk: Vi kan stille krav til dine castingbilleder, da vores sigte er at repræsentere dig bedst muligt

  Bemærk: Gentagende tilbagemeldinger om utilstedelig opførsel fra producerende vil medføre omgående sletning af din Agentstatus, UDEN advarsel!

  Udvidet billedprofil/ 119,- kr (Kun en betaling)

  Alle profiltyper kan tilkøbe en udvidet billedprofil, hvis man har ønske og behov for det.

  De rette castingbilleder har altafgørende betydning for antallet af henvendelser og typen af henvendelser du får. Det er HELT afgørende at forstå!

  Som med vores statist- og skuespillerprofiler er der KUN tale om en betaling...

  Med en Udvidet billedprofil, tilkøber du muligheden for yderligere 3 billeder til din profil, som du til hver en tid kan skifte ud (ingen udløb)

  Men det skal understreges kraftigt at dette ikke er noget krav. Du kan sagtens være repræsenteret med et profilbillede uanset hvilken profiltype du har

  Du kan læse vores billedvejledning her, som er et uddrag fra vores Castingbog "Casting og Auditions for skuespillere og statister", som du også kan tilkøbe som e-bog fra din profil eller i fysisk udgave ved din boghandler

  Billedvejledning: KLIK HER


  DASK har udgivet det eneste dansksprogede castinglitteratur (49 kr)

  Det er en håndbog hvor du hurtigt kan få et indblik i castingprocesserne, statistudvælgelse og generel branchevejledning.

  Bogen er skrevet i et let forståeligt sprog og giver et hurtigt overblik

  Du kan købe bogen direkte HER


  BEMÆRK: Tilkøber du en udvidet billedprofil vil du ved købet modtage E-versionen af vores Castingbog (Se mail efter køb)