Kortfilmen: Bølgelængde - Indsendt af skuespiller Mikkel AarestrupBeskrivelse

''Bølgelængder'' er lavet af et 4-mands hold ved Viborg Medieskolerne.

De havde set min profil her på DASK og mente at jeg havde den rette mimik og den form for "akavet attitude" som rollen krævede. Det er altid skønt, når man bliver kontaktet direkte til en rolle.
Det skal nok siges, at jeg ikke havde været heldig med roller foran kameraet, da mit seneste projekt lå næsten 1 år tilbage i tiden.

Jeg valgte at tage opgaven på mig, både fordi at jeg havde tid til det, men også fordi at jeg fik en ekstra (god) udfordring af det. Filmen lagde nemlig vægt på en god blanding af mimisk og dialog baseret arbejde, og det hjalp at han heller ikke var alt for skør skrevet. Jeg kunne ''grounde'' ham lidt mere i virkeligheden, så at sige ?

Rollen som Jørn Hjaltesen, en IT-supporter fascineret af rumvæsner og science fiction, var en kærkommen rolle og holdet bag fik skabt en herlig stemning på settet (som primært var en gård nær Skive) og udviste altid en masse professionalisme i deres tilgang.

Jeg fik også lov til at lege med et par velkendte ansigter i form af Niels Jakobsgaard Ravn og Majken Blaess Møgelbjerg, som spillede de to øvrige roller i filmen.

Resultatet kan man aldrig bestemme over, men jeg er glad for at det hele fladt ordentlig på plads


Sådan kommer din Kortfilm på DASK-online

Vi giver nu vores Agentprofiler her på DASK-online et direkte vindue til at vise verden de kortfilm de har medvirket i.

At medvirke i kortfilm er en meget vigtig proces for skuespillere på alle niveauer. I forhold til synlighed/ dygtiggørelse og videre beskæftigelse (Netværk)

Har du en Agentprofil på DASK-online, send os linket til din kortfilm (Youtube) til vores mail med nogle ord om dig og din rolle... filmen og dem der producerer... eller måske nogle ord om hvad denne rolle har betydet for dig.

Vi vil da bringe dine ord sammen med filmen ;-)


Mere DASK viden på videoer