Kursus og uddannelse: Zoom Konference omkring Den Fysiske Casting - før, under og efter


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Zoom Konference omkring Den Fysiske Casting - før, under og efter

Deadline inden d. 4. februar 2021

Zoom Konference omkring Den Fysiske Casting - før, under og efter

Tid: Torsdag den 4. februar fra klokken 20.00 - 22.00 (Link sendes kl ca. 19.30 via sms og mail)

På DASK-online møder vi vores brugere ansigt til ansigt via løbende Zoom konferencer med forskelligartede temaer. Temaer som omhandler film- og teaterbranchen, castingprocesser og statistkoordinering mv. Vores Zoom konferencer er gratis for udvalgte profiltyper alt efter tema.

Om Den Fysiske casting - Castingen - før, under og efter
Castingprocessen har ændret sig de seneste år og kommer til at ændre sig endnu mere. Det har stor betydning for din forberedelse, men også forløbet under selve castingen og tiden efter.

Vi kommer denne aften til at fortælle om casterens proces bagved, for at give dig en bedre forståelse af moderne castingprocesser, men vi forsøger også at komme ind i hovedet på dig og dine overvejelser, tanker og frustrationer der er forbundet med de fysiske castings.

- Og der vil blive tid til at stille spørgsmål -

Du kender helt sikkert nogle af svarene, men der er med sikkerhed også nogle svar som kommer bag på dig. Måske du har et spørgsmål?

Denne Zoomkonference er gratis for vores Skuespillerprofiler og Agentprofiler, men også for vores nuværende og kommende skuespillere på DNA uddannelsen

For Gratis profiler og statistprofiler koster denne konference 100 kr. (Se mere ved tilmeldingen ved din profil)

Du skal tilmelde dig opslaget senest klokken 18.00 på dagen den 4. februar, ellers vil du ikke modtage SMS og mail med link til konferencen

Vi ses ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


955 Sidevisninger