Casting

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

– Bliv en del af dubbing-fællesskabet - Nye muligheder via DASK-online


dask nyhed

– Bliv en del af dubbing-fællesskabet - Nye muligheder via DASK-online

Deadline inden d. 1. januar 2025

– Bliv en del af dubbing-fællesskabet - Nye muligheder via DASK-online

Vi har siden 2009 løbende afviklet dubbingkurser i København. Disse kurser har uden sammenligning været de mest succesfulde og har modtaget den bedste feedback, vi kunne forestille os.

Vi har nu indgået en samarbejdsaftale med et bureau i Danmark, Norge og Sverige, som har et online dubbingkartotek forbeholdt professionelle. Dette omfatter skuespillere og sangere med stemmeprøver.

Vi giver nu alle, der tidligere har deltaget i vores dubbingkurser siden 2009, muligheden for at blive en del af dette dubbing-fællesskab ved at indsende en stemmeprøve, hvilket kan udvide deres jobsøgning.

Har du en stemmeprøve optaget i andre sammenhænge, har du også mulighed for at indsende den. I dette tilfælde vil vi dog foretage en screening først. Vi ønsker at sikre et vis kvalitetsniveau af det, vi sender videre. Vi har trods alt næsten 40.000 profiler ;-)

At blive optaget i kartoteket er gratis, men man skal også godkendes for endeligt at blive en del af dette.

Har du tidligere deltaget i vores dubbingkursus, eller har en stemmeprøve, tilmeld dig dette opslag fra din profil.


Hvis du gerne vil høre mere om hvad dubbing er og hvordan man arbejder med stemmer til tegnefilm, henviser vi her til en fremragende podcast med skuespiller Lars Thiesgaard: KLIK HERSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2647 Sidevisninger